Izbjegnuta tragedija: Novo obrušavanje fasade u centru Sarajeva

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tragedija

Ove fasade se obično obrušavaju kad niko ne prolazi pored zgrade. Dobro je to.

OJHA!!!

BENJAMINAAAAAAAAA, VAJČU VUŠUGLA, ROĐENAAAAAA!!!!!

Drito u vugla!

BENJAMINAAAAAAAAA, VAJČU VUŠUGLA, ROĐENAAAAAA!!!!! ka OJHA!!! Bravo za komentar!!!!

Ja1

Grad zapusten 30godina, ne moze se preko noci sve popraviti. Svi su toga svjesni ali treba praviti galamu kako trojka ne radi. Samo mi nabrojite sta je sda uradila?

Nema to veze sa SDA

Grad zapusten 30godina, ne moze se preko noci sve popraviti. Svi su toga svjesni ali treba praviti galamu kako trojka ne radi. Samo mi nabrojite sta je sda uradila? ka Ja1 Ovo je ociti primjer nemara jer se slikaju kada naprave fasadu a nema ih nigdje kada se obrusavaju. Jednostavno, Grad nije stranka na vlasti ili gradonacelnik(ca).

Sekretar OO SK

u turističkim uredima našega grada znatiželjnim turistima prodavati po simboličnim cijenama kacige, a onima iz istočnog bloka davati hina džabe

/ Najnovije