I danas veliki dio Sarajeva bez vode od 9 do 16 sati

Radiosarajevo.ba
I danas veliki dio Sarajeva bez vode od 9 do 16 sati
/ Ilustracija
Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži danas, u terminu od 9 do 16 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju sljedećih ulica:

Safeta Zajke, Safeta Hadžića, Bosanskih Gazija, Vreoca, Sestara Elčić, Nahorevska, Posavska, Cicin Han, Mitra Šućura, Rakovica, Fadila Jahića Španca, Humska, Radnička, Pijačna i Briješće Brdo.

„Dnevno vodosnabdijevanje je uredno a u toku noći, od 24 do 5 sati ujutro isporuka vode obavlja se pod smanjenim pritiskom, i to u dijelovima grada: od Dolac-Malte do Marijin-Dvora , Otoka, Č. Vila, Alipašino Polje, Dobrinja, Saraj-Polje, Rajlovac, Velešići, Pofalići, Kobilja Glava, Ciglane, Koševsko Brdo, Breka, Podhrastovi, Sedrenik, Zmajevac, Vogošća, Nahorevo, Pogledine, Hrid, Bistrik, Mahmutovac i ulice Alipašina i Koševo .

Obaranje pritiska u centralnom dijelu grada od Marijin-Dvora do Baščaršije za vrijeme SFF-a obavljat će se u terminu od 3 do 5 sati“, saopćeno je iz Vodovoda, uz apel potrošačima da vodu koriste što racionalnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije