Traju popravke: Zbog kvarova na mreži 47 ulica i naselja u Sarajevu danas bez vode

Radiosarajevo.ba
Traju popravke: Zbog kvarova na mreži 47 ulica i naselja u Sarajevu danas bez vode
Foto: Arhiv / Ilustracija
Nakon što jučer šest naselja u Sarajevu nije imalo redovno vodosnabdijevanje do 20 sati, slična situacija će biti i danas u brojnim ulicama u kojima će, zbog popravka kvarova, dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanja.

Tačnije, kako je saopćeno iz Kantonalnog javnog komunalnog poduzeća Vodovod i kanalizacija, popravke kvarova obavljat će se na sljedećim lokacijama: Bosanskih gazija, Pijačna, Ramiza Jašara, Mahmuta Bušatlije, Bratunačka, Donji i Gornji Hotonj, Gornja Jošanica, Rafaela Gaona, Nedžada Musića, Vrbanjuša, Aleja Lipa, Marka Marulića, Mihrivode, Butmirska cesta, Zagrebačka, Drinska, Zenička, te će se vršiti i ispiranje cjevovoda i prebacivanje priključaka u ulici Muse Ćazima Ćatića.

Zbog toga će bez normalnog vodosnabdijevanja ostati 47 ulica i naselja, a u toku dana doći će do kratkotrajnog isključivanja i snabdijevanja vodom u ulicama Safeta Zajke, Derviša Numića, Gliše Jankovića, Grdonj, Hrasnička Cesta.

kvarovi_20_septembar_kjkpvik.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije