Hota-Muminović prijavila Sivru policiji, on danas saslušan: "Nisam ništa uradio pogrešno"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

SDA slugan i rijetko odvratan lik. Plate radnicima u prosvjetli raske 46% ali opet štrajkuje radi nastavnog programa i stvari zbog kojih ne bi trebali štrajkovati.

Asker

Tuga moji prosvjetni radnici ko vas predstavlja. Ovaj mongoloid koji je stao u odbranu nastavnika pedofila vas predstavlja. Stidite se. Sda poslusnik

Komšija

Svako ko misli da se ovaj bori za prosvjetne radnike ili je glup ili naivan. Ovo je samo borba SDA za pozicije sa kojih mogu šititi svoje uhl**** i razarati ovo društvo. I to bi da čine preko naših leđa i na štetu naše djece.

Nema logike

Jesi Sivro, jesi. Tražiš nerealno, izazivanje nemir, anarhiju... ne može isto biti plaćena VS i VSS, a to je jedan od tvojih zahtjeva.

Gile

Joj Hamo vid' mu glave

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Sarajevski ratni profesor, govori radi istine

Istina je jedna, da prosvjetnim radnicima u ovom kantonu (gradu) nikad nije bilo teže raditi nego danas (svi redom su dobili pravo da pljuju prosvjetne radnike, to "roditelji" svojim komentarima na portalima najbolje ocrtavaju, a u njima se najčešće želi ukinuti pravo na odbranu i pravo na ljudsko dostojanstvo prosvjetnih radnika). I u ratu je bilo lakše raditi kada je svakodnevno ginu ne mali broj đaka i njihovih nastavnika i profesora. Isto tako nekima foteljašima u ministarstvu i ufuranim roditeljima je malo poznato da je jedan veliki broj nastavnika (osnovnih škola, srednjih i čak univerzitetskih profesora) u Sarajevu danju bio na nastavi sa svojim đacima, a noću i vikendom na prvoj borbenoj liniji odbrane grada. Fala Bogu još ih ima da rade u nastavi i svi oni mogu posvjedočiti da nikad nije bilo gore u nastavi zahvaljujući podobnim ministrima određenih političkih struktura koje su na vlasti i uz to huškaju roditelje na nastavnike čijoj djeci ti nastavnici predaju. Zato Prosvjetni radnici samo hrabro naprijed i borite se za svoja prava. Zajedno smo jači, nek štrajk počne! Ovaj tekst je napisan radi istine. Valjda ne smeta pripadnicima minhenske brigade!

Na misice

Umjesto da ona gospoja odgovara i makne se sa pozicije, jadnik nagrabusio! Sta ti je politika!

Gulliverus

Hota Muminovićka je skupila svu svoju svitu i pokušava da iskrivi sliku, tvrdeći eto kako su svi drugi zadovoljni, svi drugi sindikati su zadovoljni a eto samo nije nekakav bundžija Sivro zadovoljan, on se buni, on je neprijatelj sistema i tekovina, tj. nje, ministrice pa mu ona pakuje Informbiro, jer on je neprijatelj. Ko se to usuđuje da se njoj i njenoj stranačkoj žgadiji protivi. Kakvi spinovi, kakve laži, na šta je sve spreman jedan mali kantonalni nivo, ta silna vlast i elita politike nepotizma i korupcije.

Pera Djetlić

Naida i njeni šefovi bi se trebali brinuti jer već sada ne mogu naći nastavnike za zamjenu ili uopšte za neki predmet. Ljudi odustaju od rada u školi, šta god komentatori koji su politički pristrasni mlatili o tome. Nešto je debelo pogrešno u radu ove ministrice.

Sar

Kad bilo Ko počne i završava rečenicu sa ako Bog da, sve mi je jasno….bljuc

Temelj

Kad bilo Ko počne i završava rečenicu sa ako Bog da, sve mi je jasno….bljuc ka Sar Po tebi Tito je bio najveći fundamentalista u Jugoslaviji. Njegova zakletva je bila BOGAMI, zakletva koju je koristio skoro u svakom govoru!

Ta bula je mjesto kult.centra otvorila islam.vrtic

Ova bula je ukinula kulturni centar na dobrinji, gdje su svi mladi bez obzira na vjeru isli na besplatne kurseve sviranja gitare i drugih instrumenata, slikanja, pisanja poezije itd., da bi sada na tom mjestu otvorila islamski vrtic. Toliko o multi-kulti sarajevu. I ona kao sivru optuzuje za nesto. Sivro je mala maca za ovog vjerskog fanatika.

/ Najnovije