Hoće li Istočno Sarajevo zaustaviti proširenje Aerodroma Sarajevo?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

6f6f7

***

Peace Lilly

***

AKO

Zar mislite da neko malo selence poput Lukavice može spriječiti značajan državni projekat.

Ralle

Zar mislite da neko malo selence poput Lukavice može spriječiti značajan državni projekat. ka AKO Ne, ako je ovo državni projekat! A nije!! Ovo je projekat samo jednog naroda u BiH. I dvoličnost također. Taj isti narod, bolje rečeno njegove vođe Bake i Co, pokušavaju da zabrane sve što pravi Republika Srpska. Počevši od aerodroma u Trebinju, hidrocentrala na Drini, a sad bi da prave oni bez suglasnosti. Ako je državni projekt, mora dobiti suglasnost Predsjedništva, a teško da će ga dobiti.

Mirni razlaz

***

Ravnogorac

Arapi u ***** mogu dobiti samo prašinu na djonovima kad krenu nazad u Teheran...

Ne dat!

Kakvi interkontinentalni, sta lupendrindzate ko maxim po divizhnu???? Niste vi nikakav international hub airport, za to ima Frankfurt, Pariz itd. A na sadasnji aerodrom slijecu i sada avioni, dje zapelo?? Da nije kao ispod peljeskog, da moze uplovit onaj brod sto uopce jos nikad nije ni napravljen, al eto da moze ako ga ikad naprave?? Nista, ne dajte to, Srbi.

Haha

***

6f6fu

Vrijeme je da ova g***antiteroristička jedinica iz Sarajeva završi za sva vremena

/ Najnovije