Haris Vranić o problemu čekanja na zdravstvene usluge: Svugdje u svijetu se čeka pa tako i kod nas

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suzy

Znaju građani da nema čarobnog štapića za brzo rješavanje problema u zdravstvu, zaštiti okoline, saobraćaju, gradnji itd. Ali ovdje se ništa suštinski važno ne radi već 30 godina - ni jedna stranka na vlasti nije ništa uradila U tome je problem!

Trixtrox

Pa da imaju pacijenti pare da dođu u vaše privatne ordinacije na snimanja i skuplje preglede ne bi ni bilo listi čekanja, a ovako ubi nas profesionalizam i renesansa moj Vraniću i ostali.

Auuuu...tako znaci..

..nisi tako pricao pred izbore,daBogda ti cekao (kao mi)...dok se za neke podizu helikopteri,druga sitna buranija neka ceka.

BR255064

***

Adi

***

Koel

Ovo sto se desava u porodicnoj mwdicini je sno dna svake sedmice mijenjaju doktore sve neki balaci dolaze pojma nemaju a ne da znaju porudicnu anamnezu kao sto bi trebalo niti znaju stanje pacijenta nekada jw to bilo iole normalno doktori bili ponpar godina pa upozna pcijenta ovo sada nema nigdje katastrofaaaa ruanda je naprednija najbolje je nwplacati zdravstvo na karticu prebacivati sredatva i privatno se lijeciti ovaj sistem ukinuti

333

Bio je genocid u Ruandi, pa sta fali sto je bio i kod nas.

/ Najnovije