GRAS obavještava građane: Evo kada će doći do obustave saobraćaja u ovom dijelu grada

0
Radiosarajevo.ba
GRAS obavještava građane: Evo kada će doći do obustave saobraćaja u ovom dijelu grada
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Saobraćajna gužva

KJKP GRAS ja u ponedjeljak, 6. maja, je obavijestio građane da će u utorak, 7. maja, ¸u kratkom periodu biti obustavljen saobraćaj.

Zbogo davanja počasti na Spomen - obilježju ubijenoj djeci Sarajeva u ulici Maršala Tita u utorak, 7. maja, u vremenu od 12.45 do 13.45 sati doći do privremene obustave saobraćaja.

Saopštenje KJKP GRAS prenosimo u cijelosti:

Zelenski čestitao Usyku: 'Ukrajinci snažno udaraju i svi naši protivnici će biti savladani'

Zelenski čestitao Usyku: 'Ukrajinci snažno udaraju i svi naši protivnici će biti savladani'

Obavještavamo korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog
odavanja počasti na Spomen - obilježju ubijenoj djeci Sarajeva u ulici Maršala Tita u utorak, 07.5.2024. godine u vremenu od 12:45 do 13.45 sati doći do privremene obustave saobraćaja, što će dovesti do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza putnika:

  • tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Ilidža – Skenderija, te neće biti u funkciji na relaciji Skenderija – Baščaršija – Higijenski zavod,
  • linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni termina i dijelom trasu linije, te će umjesto sa Vijećnice polaziti sa terminal Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom,
  • linije koje polaze sa Doma Armije mijenjat će polazni terminal, te će umjesto sa Doma Armije polaziti sa terminala Drvenija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije