Građani zaprepašteni: Vječna vatra više ne gori

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sunny

Sad se ne možemo grijati ni ispred vječne vatre. Ja sam više zaprepašten što Toplane i pored toga što imamo toliko bolesnih , što djeca pohađaju nastavu od kuće, gotovo nikako ne griju evo treći dan za redom. U stanovima manja temperatura nego napolju. Kome sada štede novac od korisnika. Izbori su prošli ???

Gost

Ona je prestala goriti 92.

Koel

Ovaj mup beskorisna masa ni za sta nisu sposobni nikad nemaju informacije ni o cemu sve treba raspustiti neka kuci skupljaju informacije kako ce znati samo kladionica kafici zavuku se nigdje ih na ulici

DORIA

Pa svinje jedne, postoje li kamere u ovom gradu? To su uradili mladunci dosljaka koji su totalno unazadili i opoganili ovaj, nekad, Grad, a sada je kao kasaba iz 18 vijeka. Nista im nije sveto, a za sve su krive vlasti, isti papci kao i ovi vandali. Kad ce se pojaviti policijske patrole? Vrslja ko hoce, krade ko hoce, ubija ko hoce. Onda prepolovite policiju ako nista ne rade. Sta ce nam.

Water

Valjda je mogao i vjetar ugasiti ovaj plamen. Danas su bili naleti i do 27 km/h. Dženane vidi ti to malo a ne odmah dizati halabuku. Moglo je i plina nestati i tisuću drugih razloga .

cudna li cuda

Iskreno, cudim se da je i do sada gorila obzirom da je antifasizam u sarajevu davno umro, sto se moze vidjeti po danasnjim fasistickim nazivima ulica i skola u istom.

Gost

Blokirajte ovog tipa što ovako psuje!

Gost

Kome treba ta VJEČNA VATRA? Sistem je trajao 45 godina i urušio se. Kolika količina plina se tu troši a već 30 godina nema sistema koji je tu vatru UPALIO. Nisam rekao da su sa sistemom nestali i lopovi.

Gost

Tko je proveo anketu? Koliki postotak Sarajlija je ZAPREPAŠTEN? Hajte, molim vas!

/ Najnovije