Građani nezadovoljni: "Zašto se mijenjaju ispravne ploče u ulici Koševo? Izgleda veoma nekvalitetno"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mrki

PA VEOMA JEDNOSTAVNO NEKO JE MORAO UZETI PARE PITAJTE NACELNIKA MANDICA !!!!!!

Mandić

je za 200 milja mogao ispopravljati šahtove, poklopce i ukradene rešetke da ljudi ne propadaju u zemlju usred Centra, a ovako je samo preuzeo flautu od genetski predodređenog dečka, i upisao se u svirače spolovilu za male pare.

sebilja

kod nas u familiji sve redovno...

Nered u našem gradu

Nisu Bošnji pravci, uglovi i urednost jača strana... Dotičnog samo Čvrsta Ruka spašava (u vidu komunjara itsl.) glede estetike, etike i ćudoređa...

Robot

Dosta javašluka, neka skidaju i slažu ponovo, svaka ploća je herava, ni jedna u vinklu. Isto je na vilsonovom, lijeva obala, ko da su djeca iz obdaništa slagala

Error

Zato sto su to sredstva iz EU a valja im se malo ogrebati To im je nagrada za poslusnost inace bi mogli uloziti ta aredstva u stvari koje zaista trebaju ovom gradu a ne samo ono sto EU kaze jer su to njihove pare

Kulerski

Uzimaju se narodne pare u svoje dzepove

Borac sa Žuči

>>Dosta javašluka, neka skidaju i slažu ponovo, svaka ploća je herava, ni jedna u vinklu. Isto je na vilsonovom, lijeva obala, ko da su djeca iz obdaništa slagala ka Robot<< Pred prošle izbore radila se druga strana. Pored Opštine, Robota, apoteke i knjižare, pa do semafora. Mada su znali skidati zdrav asvalt na pješačkim stazama po cijelom Novom Sarajevu. Puna podrška svim građanima koji vide kako se peru novci poreskih obveznika. To je trend u svim opštinama. Kružni na ulazu u Hadžiće. Koliko je, zahvaljujući dobrom projektu, naknadno dorađivan. Narod sve plaća.

Tadija

Dobar poligon za lopovluk!

Robot

>>>>Dosta javašluka, neka skidaju i slažu ponovo, svaka ploća je herava, ni jedna u vinklu. Isto je na vilsonovom, lijeva obala, ko da su djeca iz obdaništa slagala ka Robot<< Pred prošle izbore radila se druga strana. Pored Opštine, Robota, apoteke i knjižare, pa do semafora. Mada su znali skidati zdrav asvalt na pješačkim stazama po cijelom Novom Sarajevu. Puna podrška svim građanima koji vide kako se peru novci poreskih obveznika. To je trend u svim opštinama. Kružni na ulazu u Hadžiće. Koliko je, zahvaljujući dobrom projektu, naknadno dorađivan. Narod sve plaća. ka Borac sa Žuči<< Prije par dana odem tamo u apoteku, na parkingu pored pekare obitava milijarda žohara. Nisam mogao da vjerujem kada sam vidio koliko ih trčkara po parkingu oko pekare. Najžalosnije je sto su tu odmah u blizini i općina i apoteka.

Majk

Jedino što mi građani možemo uraditi je stati tu i slikati se za Facabooka. Jer oni od naših para rade sve što može mašta, a mi se možemo samo slikat. Raspichkali su ovu drzavu, grad, sve je gore i prljavije. Bolje bi načelniče bilo da si kupio 10 cisterni za vodu da peru grad, usmrdismo se od prljavštine i prašine sa gradilišta.

Sepetarovac

Pa zašto? Sve ima svoje zašto. Ista situacija i u Sepetarovcu. Mijenjaju čelične rukohvate. I oni prošli ničemu nisu služili, zapravo samo su smetali. Pješaci se svakako ne mogu kretati trotoarom jer je uzak, a ne mogu ni doći do trotoara jer smetaju rukohvati. Ista šema izvođač firma Sela. Sramota!

Derim

Nisu Bošnji pravci, uglovi i urednost jača strana... Dotičnog samo Čvrsta Ruka spašava (u vidu komunjara itsl.) glede estetike, etike i ćudoređa... ka Nered u našem gradu E eto vama Hrvatima i Srbima je urednost i sve to drugo , jaca strana i glede toga vas nataknem na spolovilo

bob8i

Nadam se da gradonacelnica moze da objasni zasto se radi sanacija ispravnih ploca. Djeluje sposobno i elokventno posebno kad ode u neku inostranu zemlju zbog nekog takodjer vrlo jasnog i casnog zadatka/razloga. Ali cinjenica je da mi ne razumijemo zasto je potrebno da gradonacelnica putuje u New York. Razumili bi da putuje u gradove regiona. Ali New York je vrlo bitan grad za grad Sarajevo. Tako izgleda, tako nam se prica. Puno su nam Njujorcani pomagali i dosta su nam bliski. Njeno putovanje je takodjer placeno nasim parama kao i ovaj plocnik. Sve je to za nas dobro, raja. Ali mi smo problem jer smo malodusni i ne razumijemo taj vrli, pametni krug ljudi.

¨obezbijeđena¨

Ovdje pismenost ne obitava....

A meščini ne obitava ni kod tebe ....

Ovdje pismenost ne obitava.... ka ¨obezbijeđena¨ * degeneriče

user1658473795

Pa uskoro su izbori i nije previše bitno šta i kako se radi, nego da se radi, kako bi biračima mogli oči mazati

Najskuplji kvadrat ničega

Na Dobrinji se po ko zna koji put raspadne sve što je urađeno u roku od nekoliko mjeseci. Stalno se ili mijenja ili krpi, nikada ništa nije trajalo jer se radi nekvalitetno. Ploče uvijek polomljene a radovi svake godine. Kada bi iko sračunao koliko nas je zadnjih 20 godina koštao kvadrat šetališta e to bi bila vijest.

/ Najnovije