Grad Sarajevo preuzima odgovornost za sanaciju štete na Turbetu sedam braće

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E moj narode jesi se upustio upm

Ko je ovo našaro? Neke kontaminirane vehabije ili ? Fina omladina sigurno nije ..

***

***

***

***

***

***

-U- OP

***

Habuhabuhabu

Tek su naučili slova i već umislili da su spoznali Boga.

OŠ.

Nepismeni novinaru ne znaš ni prepisati. Nisu sarajevke i sarajlije nego sarajke i sarajlije i mislim sa mojom osnovnom školom da se piše malim po*****m slovom.

Aj ba kakva steta, sta kukate??

Valjak i fasadexa i prerolaj, ha ja, za tri sata dvojica su to rijesila. Osh da ja dodjem da vam uradim iz hobija?? A jaa, ne mogu ja, ja sam presudjeni Hrvat, dakle jednom Hrvat, zauvijek Hrvat, ja bih samo opoganio... nista onda rolajte sami i ne kukajte vise boga vam.

***

***

🤣🤣🤣🤣🤣

Tek su naučili slova i već umislili da su spoznali Boga. ka Habuhabuhabu Kojeg? Babu tersu? Raskovana pesu jalijasa? Kuratog kaspera Marijina trpaca?

Mila

Gdje su kamere,sto se ne kazne tz vandali, boze sačuvaj.....

1 jeste čovjek, 2 su ljudi, više njih to je stoka

kakva je razlika između šaranja tramvaja, zidova zgrada... i đamija -- za ateističku tik-tok omladinu (pitanje za benjaminu), te za vođe naših zajedničkih religija, a koji bi npr. mogli organizovati kakvu omladinsku radnu akciju za ovu dezorijentisanu omladinu...

Ne pijem dok Paja vozi

Kojeg? Babu tersu? Raskovana pesu jalijasa? Kuratog kaspera Marijina trpaca? ka 🤣🤣🤣🤣🤣 Sprdaj se ti samo sa Allahom i njegovim Poslanikom

nadimak

***

Da ti objasnim princip 3 u 1

Kojeg? Babu tersu? Raskovana pesu jalijasa? Kuratog kaspera Marijina trpaca? ka 🤣🤣🤣🤣🤣 A znaci ti si to uradio vehabijo? Sta mislis da ja sa svojim crnim ahbabima ispunim tvojoj buli sve tri rupe na tvoje oci, cisto da ti slikovito docaramo znacenje 3u1 boga???

Zahvalite vasoj braci arapima kojima ste dali sve

To vam je donio vas uvezeni bliskoistocni islam od vase brace mudzahedina u ratu, a danasnjih vehabija i bula. Nek vas oni uce kako da se molite bogu dok vam ne pocnu dizati dzamije u zrak, kao sto to rade na bliskom istoku jedni muslimani drugim muslimanima.

/ Najnovije