Efendija Velić: Ovo što su uradili je vandalizam. Širk može biti i u haremu Kabe

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Užas

Šta rade primitivne, neobrazovane, izmanipulisane štetočine! Pa ovo je prije svega spomenik, jedan od toponima po kojem je Sarajevo poznato, dio tradicionalnog identiteta grada, ne mora se čak ni poimati u isključivo religijskom kontekstu da mu se odredi vrijednost za grad, narod i državu. Ali to jej upravo i zadatak mozga bez, zatucanih maloumnika.

Nope

Lijepe riječi su ukras!

tik tok

***

***

***

D7d7

***

***

***

Pokemon

A stražari prekoputa kontali to neko radi moleraj????

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Mislis

>>Ne treba biti naivan Ovo su srbi uradili isto kao kad je bio onaj slučaj sa Jašarevićem. Uz pomoć škutora. Treba prepoznati trenutak! ka D7d7<< Samo se ti zanosi time da su ti Srbi i Hrvati nesto uradili, a eto Muslimani nisu, sve dok ti braca Muslimani na vrata ne pokucaju, ovi isti koji spomenik saraju, kojima nista nije sveto, e takve vandale ti brani i krivi druge.

Efendum

Vidiš ef.Veliću šta je naopako učenje i tumačenje vjere koju zagovaraju nekakvi novopečeni pod uticajima nekakvih Pezića i ostalih maloumnika koji na toliko izopačen i primitivan način tumače Islam, eto po njima je i kad se istaneš ujutro haram, nevjerovatno koliko ovi izgubljeni u prevodu unakazuju Islam i predstavljaju ga kao da je ovo treći vijek. Gospodo sa bradurinama, hajdete vi tamo među one beduine pa pilavite a manite se Bosne i fine tradicije. A ef. Veliću vidite li sada koliko IZ propušta pa je pustila ovakve krive uticaje i da onakvi truju pogotovo omladinu sa pogrešnim tumačenjima vjere.

Tabasco

***

Sdd

***

***

***

***

***

Uuuuuu

Lijepe riječi su ukras!

Postaviti kamere

Videonadzor.

Tatar

***

Zahvalite vasoj braci arapima kojima ste dali sve

To vam je donio vas uvezeni bliskoistocni islam od vase brace mudzahedina u ratu, a danasnjih vehabija i bula. Nek vas oni uce kako da se molite bogu dok vam ne pocnu dizati dzamije u zrak, kao sto to rade na bliskom istoku jedni muslimani drugim muslimanima.

🔥🔥🔥🔥

Šta rade primitivne, neobrazovane, izmanipulisane štetočine! Pa ovo je prije svega spomenik, jedan od toponima po kojem je Sarajevo poznato, dio tradicionalnog identiteta grada, ne mora se čak ni poimati u isključivo religijskom kontekstu da mu se odredi vrijednost za grad, narod i državu. Ali to jej upravo i zadatak mozga bez, zatucanih maloumnika. ka Užas Pa po učenju vehabija nema spomenika to je za njih šejtan građevina. Zato su onoliko uništili spomenika kad su došli na vlast i u Siriji, Avganistanu itd

/ Najnovije