Dugoočekivana vijest: Rješenje za saobraćajni čep na Grbavici, najveći problem u Novom Sarajevu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bingo

Trebalo vam je 5 godina da to skontate, a i da shvatite da rusenje zgrade od 50 stanova bas i nije tako jednostavno, tako da od ugradnje nove zgrade nema nista.

Grbavica

Kao osoba koja svakodnevno prolazi tim putem, taj dio apsolutno nije najkriticniji u NS. Sta vise, samo raskrsnica iza stvara ogromne probleme na skretanju za vraca gdje se stvara ogroman cep. Nadalje, ogroman cep se stvara na marin dvoru tacno kod SCC i parlamenta, kao i prema gradu, a i prema ilidzi. Rijesite prave probleme, a ne da se stvara jos veca ***va u toku gradnje kruznog toka koji apsolutno nece nista znacit kad ce se osoba zaglavit dole prema otoci iz tog smjera, zatim desno prema pofalicima, i naravno na kraju opet upast u cep kod mosta suade ako ide iz pravca ilidze (ili obrnuto) Bravo za najgoreg nacelnika opstine ikad. Grad je glasao za tebe, za poziciju na koju nisi zelio da obnasas. Zasto opet marketing za novu turu? Novu turu cega, primanja plate za nerad?

Populizam "Par excellence"

E ovo ni djeca ne bi smislila! Izluđujete narod godinama (ne samo vi, nego svi "političari"), ovakvim zamjenama teza, a suština je da niste sposobni napraviti jednu zgradu iza postojeće zgrade. Tu nesposobnost pravdate sudovima, imovinsko pravnim odnosima i nema čime ne. Ovako pravite ruglo gdje neće biti 100m usko grlo već 20m, ali ruglo je ruglo i umjesto da riješavate stvari sistemski, vi servirate ovakve gluposti. Da ste tu glupost ponudili kao nužno rješenje i shvatio bi, ali da se time falite i govorite BRAVO, sa ciljem samopromocije, samo pokazuje koliko ste nesposobni i populisti.

Suzy

Ne postoji ulica u gradu koja odmah nakon popravke nije ponovo izrezana radi "naknadnih" radova. Vi nemate nikakav plan ni program radova, uvijek je to samo nešto kao "drži vodu dok majstori odu". A samohvale za nikakav učinak vam ne nedostaje. Vi ste obični diletantni za upravljanje državom, odnosno gradom.

Gogo

Kako će ba kružni tok riješiti "čep" na ovoj lokaciji, kada i nakon toga dvije trake ulaze u jednu i nakon toga se opet razdvajaju u dvije?

Gogo

>>Kao osoba koja svakodnevno prolazi tim putem, taj dio apsolutno nije najkriticniji u NS. Sta vise, samo raskrsnica iza stvara ogromne probleme na skretanju za vraca gdje se stvara ogroman cep. Nadalje, ogroman cep se stvara na marin dvoru tacno kod SCC i parlamenta, kao i prema gradu, a i prema ilidzi. Rijesite prave probleme, a ne da se stvara jos veca ***va u toku gradnje kruznog toka koji apsolutno nece nista znacit kad ce se osoba zaglavit dole prema otoci iz tog smjera, zatim desno prema pofalicima, i naravno na kraju opet upast u cep kod mosta suade ako ide iz pravca ilidze (ili obrnuto) Bravo za najgoreg nacelnika opstine ikad. Grad je glasao za tebe, za poziciju na koju nisi zelio da obnasas. Zasto opet marketing za novu turu? Novu turu cega, primanja plate za nerad? ka Grbavica<< Tako je, "čep" na zaobilaznici ka Vracama je baš veliki problem za grad...

Neznalice na visokim pozicijama

Nejasan entuzijazam i ushicenje ovog lika?! Svako iole razuman i logican vrlo dobro zna da se sa kruznim tokom nista ne dobija! Osim.... malo punijih dzepova budzetskim novcem kod pojedinaca... uzas

/ Najnovije