Do 18 sati: I danas bez vode brojna sarajevska naselja

Radiosarajevo.ba
Do 18 sati: I danas bez vode brojna sarajevska naselja
Facebook / Ilustracija
Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija jutros su saopćili da su jučer imali 16 otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i 90 popravki kvarova u šahtovima na vodomjerima.

"Opravka kvara na zatvaraču u ulici Dumače, bila je vrlo zahtjevna i radovi su okončani tek jutros, nakon čega je nastupila i stabilizacija u vodosnabdijevanju", naveli su iz Vodovoda te naglasili da su za danas planirane popravke kvarova na sljedećim lokacijama:

Mihrivode, Vrbanjuša, Safvet-bega Bašagića, Sagrdžije, Medrese, Pirin brijeg, Ticina, Budakovići, Kartal, Mandžina, Franjevačka, Isevića sokak, Dugi sokak, Telirevića, Avdage Šahinagića, Rudnik-Rakovica, Bakije sokak, Trg nezavisnosti, C-faza Alipašino Polje, Ivana Cankara, Halači, Gorica, Mostarska, Avde Jabučice, Omera Stupca, Kalemova, Mejdan, Remzije Pehlivanovića.

Završetak ovih opravki očekuje se do 18 sati.

"S obzirom na pojačan intenzitet opravki kvarova, još jednom apeliramo na naše potrošače za strpljenje i razumijevanje", navodi se u obavijesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije