Vandalizam u Sarajevu: Dječiji park posut motornim uljem

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Troka

Ciganija iz I. Sarajeva. Za njih rat nikada nije ni prestao. Pored pasa lutalica i prosjaka sto ih svaki dan kombijima dovoze sad su se angazovali u unistavanju inventara. Sta je sljedece? Unistavanje klupa na tramvajskim stanicama?

h

Eto kakvih spodoba ima , smeta im dječji smijeh .

registriran

Autora treba bejzbol palicom iza usiju. Pljuc.

Smetljar sa 1200 KM plaće

Bolje bi bilo da se komunalno preduzeće bavi svojim poslom a ne da objavljuju svoje priće po facebooku kao i ova vlada KS. Kada bi grad bio čist ne bi bilo svrhe ni njihovog postojanja.Kada su još od postavljanja tog parka očistili tzv. mobilijar ?Zadnjih desetak godina ne pamtim da je bilo prljavije, i neurednije. Danas gledam pješačku betonsku stazu sa željeznim rukohvatima po sredini. Iz betona izrastao korov skoro metar u širinu i visinu. Kada idete trotoarima morate ići više ulicom da vas nebi kakva grana oparala po licu. Nema više ujutro onih smetljara sa kolicima koji čiste naselje. Isto je i sa Pokopom koji održava groblja samo dan prije nekog vjerskog praznika. Normalno pored ovoliko stanovnika ima i stoke i papaka pa na svakih pedeset metara možete naći po odbačenu masku, naići na ,,minu'' od kućnog ljubimca kao od odraslog čovjeka itd..

Leone

Ciganija iz I. Sarajeva. Za njih rat nikada nije ni prestao. Pored pasa lutalica i prosjaka sto ih svaki dan kombijima dovoze sad su se angazovali u unistavanju inventara. Sta je sljedece? Unistavanje klupa na tramvajskim stanicama? ka Troka Koji si ti idiot i paranoik, kao i svi koji te podrzavaju. Taman ce neko po noci dolaziti nekoliko kilometara od kuce da bi pravio pasjaluke. Ko ovdje svi fini i kulturni. Meni nekidan u po bijela dana baraba skrha i boga i izlaja se samo zato sto mi je ispala novina a on stao na nju. Moj komentar je bio morao si stati. I, 400 m od tog parkica isarani kontejeri, slomljeno drvo tresnje, i sl. Zato zacepi gubicu.

zoma

Ružno tko da je to učinio ali ekipa za popravak će to odraditi i sve će biti kao novo!

/ Najnovije