Bitna informacija za Red Bull Showrun: 'Sigurnost je prioritet, ovo je strogo zabranjeno'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

***

I ovu večer neki "ništa drugo nego idiot" blokira

Četvrti Austrijski bal u Vijećnici: Više od 700 umjetnika širom Evrope dolazi u Sarajevo. Ovaj mega projekt, Austrijski bal u BiH, moguć je samo uz veliku posvećenost, a tog velikog posla prihvatilo se Udruženje Austrijski bal u BiH. Predsjednica tog Udruženja Zinaida Jamakosmanović je najavila da će te večeri, od 20.00 sati pa sve do jutarnjih sati do 03.00 biti upriličen program, a između ostalih nastupit će prvak opere Narodnog pozorišta Sarajevo, dobitnik brojnih nagrada i priznanja i bariton Marko Kalajanović iz Srbije. I ovu večer neki "ništa drugo nego idiot" blokira grad od 00:00 sati. Gosti treba da odu iz Vijećnice!

Sigurnost je prioritet?

Da je sigurnopst prioritet organizator i MUP dali bi nacrtanu kartu ulica gdje je zabrana kretanja od 00:00 sati pa dalje (cijeli dan) ,ovako spisak ulica većini građana ne znači ništa. Pogotovu što je većini ulica od nedavno promijenjen naziv. Dva događaja u Sarajevu isto vrijeme koji su bukvalno u sukobu.

Privatna blokada grada od 00:00 h

Četvrti Austrijski bal u Vijećnici što je s ovom manifestacijom. Neko ovo ignoriše . Posjetioci ove manifestacije će pravo u privatnu zabranu kretanja po gradu. Bitna je zarada organizatora Red Bull Showrun. Ostalo je nebitno. Objavite ponovo termine i spisak ulica koje će biti blokirane od ponoći. Neko to izgleda privatno radi.

Hare hz 46 zmaj

Tako je posjetiti treba događaj kao što je Redbull Šouran ako se bude u mogučnosti ili ako si izvan BiH pogledati na Sportklubu .Bi će odličan događaj nadam se .

/ Najnovije