Bezobrazluk u Ferhadiji: Napravljeno skladište gajbi u pješačkoj zoni

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šipak vam

Jeli preče zdravlje ili kako izgleda pješacka zona ? Nar je veoma zdravo voce koje lijeci mnoge bolesti. Jos kad se iscjedi sok covjek bude kao nov, pun energije i poleta a to nam je potrebno radi svakodnevnog smaranja.

cije je ovo??

to je glavno pitanje! je li cengicevo ili nekog njegovog jarana, ili bivseg bega da ima za zatvorske prodavnice? sklonili su ilegalnu bastu, a ovo ruglo ostavili, mora da je neki jak mnogo siledzija!

Haha

Gajbe su lijepe i odlično se uklapaju u cjelokupnu vizuru Sarajlabada. Pješadiji ako smeta, neka ne ide tuda

odron

mi i dno gledamo odozdo.. ovo izgleda gore nego bilo koja tezga pored puta, ili na Stupu, ili auto pijaci nedeljom.. sramotno! bolje da ove narove iscijede i odnesu ljudima sto su poplavljeni, na izmaku su snaga svi..

seby

***

A odakle si mi ti care

Gajbe su lijepe i odlično se uklapaju u cjelokupnu vizuru Sarajlabada. Pješadiji ako smeta, neka ne ide tuda ka Haha _Standardni antagonizam preme velikom gradu iskompleksiranih i mržnjom i jadom zadojenih provincijalčića ....

Turizam na sarajevski

Čojk kupio na veliko, iskrcao mu kamion blizu sokovnika, pa još koja klupa za sjest gratis, nema toga više ni u šiptariji, to je atrakcija koju nudi TZ. Benjamina može sok popit i odmorit noge. A dozvole za rad se NE podrazumijevaju.

Divna trafika

Treba je konfiskovati i donirati, narove podijeliti penzionerima. Ili pustiti da se pijaca širi i preko centra jer uvijek može i gore.

Ndmk

Jeli preče zdravlje ili kako izgleda pješacka zona ? Nar je veoma zdravo voce koje lijeci mnoge bolesti. Jos kad se iscjedi sok covjek bude kao nov, pun energije i poleta a to nam je potrebno radi svakodnevnog smaranja. ka Šipak vam Pa jel on poklanja nar ili prodaje???

/ Najnovije