Benjamina Karić se pohvalila završetkom radova: 'Za ljepše lice našeg Sarajeva'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ženska njuška

konjoglava suljagića.

Ne pijem dok Paja vozi

konjoglava suljagića. ka ženska njuška Ma ne izgledaš ti baš tako

Nadir

Ne znam Benjamina prosetaj malo, grad kao cernobil izgleda

Opa Đurđa

Opet hvalospjev. Skini imena sarajevskih ulica i škola datih po imenima *****a.

lijepo je...

...ali ima jos puno da se radi

Super, još samo vrati Vijećnicu

u prvobitnu funkciju, tj biblioteku.

VijeçnicA

u prvobitnu funkciju, tj biblioteku. ka Super, još samo vrati Vijećnicu ..Kakvu bolan biblioteku. Zvala bi se onda Biblioteka a ne gradska Vijećnica. Ko jos nesto cita. Samo mobiteli u ruci.

Ne pijem dok Paja vozi

..Kakvu bolan biblioteku. Zvala bi se onda Biblioteka a ne gradska Vijećnica. Ko jos nesto cita. Samo mobiteli u ruci. ka VijeçnicA Pa sad da ti objašnamo malo je teško ti ne znaš bosanski mi neznamo njemački jezik. Teško je

Opa Đurđa

Opet debelo-zrikava ...

/ Najnovije