Benjamina Karić: 'Poštovani načelniče Mandić, dobro je da ste počeli da se interesujete za posao'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Nacionalni spomenik vam se urušava a ono se slika i fejsbuči. Čekate hediju i da vam zgradu neko drugi obnovi...nesposobni ste totalno.

Guest

Gospodine načelniče, da nije kriva Sebija, Bakir ili SDA. Znali ste samo olajavati druge a vi gori od njih. Ti odmah izašao na lice mjesta ko neka pamet da riješi problem. Tako je i Konaković za vrijeme poplava sjeo na bager da se voza i smozga kako zaustaviti nabujalu Željeznicu. SDA je katastrofa a vi još gori od njih. Dabogda vas voda odnijela i sunce vas grijalo ko krticu.

***

naokis tukne.

muamer

Gospodine načelniče, da nije kriva Sebija, Bakir ili SDA. Znali ste samo olajavati druge a vi gori od njih. Ti odmah izašao na lice mjesta ko neka pamet da riješi problem. Tako je i Konaković za vrijeme poplava sjeo na bager da se voza i smozga kako zaustaviti nabujalu Željeznicu. SDA je katastrofa a vi još gori od njih. Dabogda vas voda odnijela i sunce vas grijalo ko krticu. ka Guest upravo su oni krivi drago mi je da znate zasto je Kapudzic imenovan i zasto ie Opcina Centar vaznija od 10 drugih

Je li ovo Gunduliceva??

Ako jest, dajte... To je trebalo bagerima skrsit i ocistit jos prije 30-40 godina. To je jedna sramota, favela glavnog grada.

Mile

***

***

***

Trojkica

Samoljubiva vs Ljenjivac

Nule

Gospodine načelniče, da nije kriva Sebija, Bakir ili SDA. Znali ste samo olajavati druge a vi gori od njih. Ti odmah izašao na lice mjesta ko neka pamet da riješi problem. Tako je i Konaković za vrijeme poplava sjeo na bager da se voza i smozga kako zaustaviti nabujalu Željeznicu. SDA je katastrofa a vi još gori od njih. Dabogda vas voda odnijela i sunce vas grijalo ko krticu. ka Guest Sta je radio Ajnadzic 4 godine. Za ljenjivca znamo da spava, al onaj je marsirao po svakom trotoaru.

ahahahahaha bendžo hanumaaaaaaaa

Naoružajte se strpljenjem: Bez vode danas 23 sarajevske ulice

Tako jeeee!

Bravo draga Gradonacelnice, napokon neko sa kicmom i znanjem i stavom! Bravo!

/ Najnovije