Benjamina Karić: Grad Sarajevo dijeli vaučere od 100 KM kako bi građanima olakšali kupovinu bicikla

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

benjamina

***

Alen

Bolje dajte onima koji nemaju sta da jedu i u narodnim kuhinjama sto se hrane a ne za bicikla. Sram vas vise bilo bijednici

Fuj

E sad ste stvarno pretjerali. Dok se penzioneri bore kako da plate režije i da prežive mjesec vi dijelite njihove novce za kupovinu igračaka. Bolje bi bilo i da ste subvecionirali karte nezaloslenim koje koštaju 20 KM.

Baj baj

Ovo Benjamina i gradsko vijeće pomažu prodavcima bicikala. Sad će i oni odmah dodati na cijene ovih 100 KM.

Snobovi

Čitam treći put i ne mogu da vjerujem. Sad će opet pomoći bogatima kao i za uvoz električnih automobila. Ovo se odmah mora obustaviti jer ima gladnih ljudi koji nisu u stanju sebi ni lijekove kupiti. Peru novce na razne , dok Pomozi ba radi njihov posao 24/7 .

Sarajevo

Podržavam

Lijepo

Podržavam ka Sarajevo Podrži ga.

Borac sa žuča

Ubrzo idu izbori, glasove treba kupiti. Gospođa dijeli, što kažu bogatim, dijeli svoj novac, a ne poreskih obveznika.

Simbolika

I ove zime će se mnoga djeca smrzavati. Treba raditi na izradi socijalne karte kompletnog društva. Rezultati bi pokazali u što ulagati.

/ Najnovije