Sve spremno za najluđu noć i koncert Zdravka Čolića u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Sve spremno za najluđu noć i koncert Zdravka Čolića u Sarajevu
Glavni grad Bosne i Hercegovine uveliko trese novogodišnja groznica, a ispred Sarajevo City Centra (SCC) vrše se posljednje pripreme za koncert Zdravka Čolića koji će Sarajlije i brojne turiste uvesti u novu, 2018. godinu.

Za 13 sati je bila zakazana generalna proba Zdravka Čolića, ali je probu održao samo njeg bend čija zabava večeras počinje u 21 sat na platou ispred SCC-a.

Bina je u potpunosti kompletirana, muzička oprema je spremna, a za cjelopnu sigurnost javnog reda i mira u Sarajevu će se pobrinuti veliki broj pripadnika Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a).

Hiljade posjetilaca će večeras uoči nastupa glavne zvijede zagrijati sarajevski bendovi DJ Drop Department i Last Location. U novu godinu će Sarajlije i njihove goste iz regije i cijelog svijeta uz najljepše Čoline pjesme uvesti i spektakularan vatromet s krova hotela Holiday.

Trećeg dana, 1. januara novogodišnje slavlje će biti upotpunjeno nastupom
kultnog sarajevskog benda Crvene jabuke ispred Vječne vatre. Program počinje
u 21 sat, a kao predgrupa će nastupiti Ina & Open Mind Group.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije