Bajramska atmosfera na Baščaršiji: Benjamina Karić počastila prolaznike baklavom

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Još

Jednom poslala pravu sliku Sarajeva, samo za Vaskrs nije organizovala ništa. Nadam se da će neko od predstavnika trojke smjeti prokomentarisati. Srećom nikad više neće biti gradonačelnica.

Haha

Lijepa turska priča.

Baklava

Nešto mi slaba agda. Suha.

Trojkaš iz škole

Jednom poslala pravu sliku Sarajeva, samo za Vaskrs nije organizovala ništa. Nadam se da će neko od predstavnika trojke smjeti prokomentarisati. Srećom nikad više neće biti gradonačelnica. ka Još Šta bi ti htio da ti neko jaja šara ?

Jak

Ne bih od nje oraha ,kamoli sta drugo.

Mustafa

Benjamina koliko imaš dušmana toliko i vrijediš.Nemeže ti niko ništa jača si od sudbine a tvoja sudbina je da upravljaš gradom našeg nikad ljepšeg Sarajeva.

Jos 1 dokaz da je sarajevo samo muslimanski grad

Tako je banjamina, svima pokazi ciji je to grad, u kojem dijelis kolace samo na muslimanske praznike dok krscanima cestitas kalendar. Tolerantno i multietnicki nema sta.

Samo reci gdje i kad

Šta bi ti htio da ti neko jaja šara ? ka Trojkaš iz škole Ne, nego da mi ti u tandemu sa ovom frljavom polizes i pocuclas ista.

JOSE

SIKTER ODAVDE MANDRILU

jel to danas otaj

kalendar, olahat?

@@@

Ne, nego da mi ti u tandemu sa ovom frljavom polizes i pocuclas ista. ka Samo reci gdje i kad dođi sutra u 17 kod Latinske čuprije. Da ne ostaneš bez njih?

Ava

Benjamina je najbolji gradonačelnik do sada Ona promovise Sarajevo i ima oslican marketing To ne odgovara papcima i primitivcima i političkom smecu

kad uđemo u hrišćansku eu

bajram se više neće smjeti ovako slaviti jer je ovo dokaz zaostalosti. inšalah!

Ući ćeš

ka kad uđemo al u kuku rcu, p ap ak.

Nije latinska cuprija vec principov most

dođi sutra u 17 kod Latinske čuprije. Da ne ostaneš bez njih? ka @@@ Necu doci do latinske cuprije, ali cu doci cu do principovog mosta da ti ga pristavim da izbijes oci. Zaboravio sam da ste izbacili sva srpska imena ulica, mostova i drugih objekata, bas multietnicki od vas.

Nina

Sve pohvale za drago bice Benjamina Karic primjer kulture i postovanja

Tatar

Pa naravno da će častiti.Nisu kupljene državnim parama nego ih je sigurno sama napravila.Al u žutu

Sarajlija

***

Gost

Bajram Baklaca razi Olsun hajmo narode hl**** o baklava gradonacelnica dijeli. Dok su nekad geadonacelnici dijelili fabrike radili na tome da grad razvija, privredne, industrijske, turisticke i sportske kapacitete ova nasa se bavi divitima i baklavama.

/ Najnovije