Arapi grade novu zgradu na Trebeviću - tu je nekad bio poznati objekat o kojem je pjevalo i Pušenje

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

da te nije alija bila bi yu (bez arapa)

zakukaće bošnjo za komunistima...

Bem vam mamu SDA fukare

Sta nam uradite ni sami niste svjesni. Pustili ste gradnje na svim planinama jadovi jadni. Arapi da grade. Bake kako ćeš pred Boga

Seljakluk na steroidima

Ne treba stati sve dok se Trebević u potpunosti, sto i istinski prizeljkujemo, ne pretvori u golet jer to ovkav narod i zaslužuje! Kakav narod takvi i društveno građevinski tokovi.. Traktor urbanizam kojem je u cilju pranja para i uništavanja prirodnih bogatstava!

Guest

Jbte se, ja odoh odavde. Jedan je zivot da ga potrosim na budale.

baki

dobrotvori nasi

Koji Bake j.... ti on mamaru.

Sta nam uradite ni sami niste svjesni. Pustili ste gradnje na svim planinama jadovi jadni. Arapi da grade. Bake kako ćeš pred Boga ka Bem vam mamu SDA fukare Komunjare vi ovo gradite i krjete se iza riđana.Riđan više haustor ne može okrečiti.I kakvi arapi i k.... perete pare mamaru van j.... Zlo komunističko.

Zasto ...

... dozvoljavate gradnju u parku prirode Trebevic?? Sramota!!! To su nase sume, nicije drugo a najmanje arapske ili nekakve saar kompanije!!!

Katil

Kakvi Arapi,kartel pere pare preko domacih bosnjackih gnjida.

Tito i Dino

Sta nam uradite ni sami niste svjesni. Pustili ste gradnje na svim planinama jadovi jadni. Arapi da grade. Bake kako ćeš pred Boga ka Bem vam mamu SDA fukare Pitaj investitore.

Vidi zavidnih ljudi ...

... čete vjerovatno. Nama su Arapi dobro došli. A vi se *ebi te sa vašim Dražom i drugim smećem.

Molimo Radiosarajevo.ba

Da koristi manje expertsku I tehnolosku terminologiju. Pojam *Raskrčeno* treba pojasniti!

Polupao si ti lončiće

Komunjare vi ovo gradite i krjete se iza riđana.Riđan više haustor ne može okrečiti.I kakvi arapi i k.... perete pare mamaru van j.... Zlo komunističko. ka Koji Bake j.... ti on mamaru. A komunjare su bolje sto puta od vas "vjernika". Smrt fašizmu drug

Smrt fašizmu SDA ovac

Pitaj investitore. ka Tito i Dino

I tebi sine.

A komunjare su bolje sto puta od vas "vjernika". Smrt fašizmu drug ka Polupao si ti lončiće

Smrt fašizmu komunizmu i SDA. SDS.HDZ.

ka Smrt fašizmu SDA ovac

Ne svima

ka Smrt fašizmu komunizmu i SDA. SDS.HDZ.

Svima.

ka Ne svima Komunjare su ove izrode stvorile.Poslije smrti Tite oni su uništili sve.Zakleli su se Titi da će sve sjb...

FUUUUJJJJ!

Y36ali vas i arapi i apartmani i objekti vise. Ostavite Trebevic na miru grobari!!!!!!! Jeste retardirani?!?!?

/ Najnovije