Apel portala Radiosarajevo.ba urodio plodom: Obnovljene klupe na Baščaršiji

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Obratite pažnju

Nisu obnovljene, postavili su druge i drugačije umjesto onih.

MRKI

DA NA KRAJU SEZONE I TO PRED IZBORE DOTAD PARE TROSIO BALO BALAVI

Podvig

Apel,da rade svoj posao????

Napokon

Hvala Radio Sa

Pofali me jezičino

Izvadili klupe u Novom Gradu pa premjestili na Caršiju. Pogledati šetnice Nedzarići Otoka. I na slici se vidi da su stare i koristene. A to da su radi vas nesto obnovili nadajte se.

Hahaha

Sutra će pisati ,,Vandali u Novom Gradu izvadili i ukrali klupe,,.

Znajući

ko živi tu neće one dugo

Boki

Nesto i trojka uradi@, masala. Na hajr i na dobro.

123

Zašto nisu našli rješenje da ptičiji izmet ne pada po klupama i ljudima koji ih koriste.

Kamere

Čuli ste za nadzorne kamere i aplikaciju prepoznavanja lica, otisaka prstiju,dnk itd.Ugradite to,pa neka divljaci koji lome to i popravljaju,a onda zatvor na barem 5 godina.

/ Najnovije