SDA Centar / Analiza: Preko 90 posto obećanja kandidata već ispunjeno

12. 11. 2020. u 20:00:00 Politički marketing

Shares: 0

Izbori u Općini Centar uvijek su posebnom fokusu javnosti. Ove godine se za načelničku poziciju bore četiri kandidata, i to aktuelni načelnik prof. dr. Nedžad Ajnadžić, zatim Srđan Mandić, Sejfudin Tokić te Muhamed Fazlagić.

Kada je prije nekoliko dana Azemina Tomljenović, bivša kandidatkinja Naše Stranke za Vijeće Općine Centar javno istupila i progovorila o ispraznim obećanjima i nepoznavanjem elementarnih stvari u funkcioniranju lokalnih zajednica, u Općinskom odboru SDA Centar odlučili su istražiti izborne programe nekih od kandidata.

Mnogo se pričalo o definisanim programima za mlade, ekonomiji, socijalnoj zaštiti, infrastrukturnim projektima za koje, odgovorno tvrdim, niti postoji plan niti je bilo ko taj plan namjeravao kreirati – naglasila je Tomljenović.

OO SDA Centar je kratkom analizom došao do zaključka da je preko 90 posto obećanja, prije svega Srđana Mandića i Sejfudina Tokića već ili urađeno ili u procesu realizacije trenutne administracije.

U ovo se uvjeriti možete u fotogaleriji u prilogu kroz obećanja i davno objavljenje članke o započetim i realiziranim projektima. Na kraju, uvjereni smo da građani ipak vjeruju svojim očima više nego nečijim riječima, navode iz SDA Centar.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA