Adnan Šteta: "Uništeno 66 aparata na semaforima za slijepa lica, ovo je sramota?"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa izbaci...

...policiju na ulice, a ne da rade na poziv!!!

Zebra

Hajde bolan radi sta ti je posao a ne da ti vaspitavas narod.Sve ima rok trajanja pa i ti aparati koji se moraju redovno odrzavati i eventualno mijenjati.

Studen ti ce

A što ste to onemogucili komentare na tekstu o studenticama koje se poistovjecuju sa ratnim zlicincima i njihovim mentorima u RS i RS?

Nije nas dovoljno pobilo

Marva od naroda

neko

postavite ih na 2,5 - 3,0m visine

Genijalno

postavite ih na 2,5 - 3,0m visine ka neko ........i posavjetujte slijepe da nose lotre sa sobom

VVV

Pola raje ne zna ni čemu služe. Misle treba ubaciti kartu ili marku da pređu ulicu. Nigdje na njima nista ne pise. Možda ste mogli staviti elektronske kao karte GRASa.

.

***

pa čuju

........i posavjetujte slijepe da nose lotre sa sobom ka Genijalno

Dosta vise!

Postavite kamere pa da vidimo jazavicare kako gmizu i unistavaju drustevnu imovinu. Odmah slike javno objaviti i javno im ocitati lakeciju. Ako nisu iz BiH , protjerati u maticnu drzavu.

/ Najnovije