Adnan Šteta se pohvalio novim radovima: 'Nazire se kraj, ovo je ogroman projekat'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne Rise

700 m radite 10 godina. Baš pohvalno.

Suplja

Gledajući ove fotografije nista se ne nazire prije izbora. Ovako je bilo i prosle.i predprosle godine.

Istina

Ljudi u svijetu ovakve projekte prave za 2 mjeseca i idu dalje.

Ja1

Steta, ja te stvarno podrzavam za ono sto radis al ako pocnes a na putu si izgleda, da stimas zavrsetak projekata pred same izbore ko rumenko Semir, onda si za sro motku. I Semir je kruzni tok na dobrinji drzao godinu nezavrsen, prasina do ilidze dosla da bi pred same izbore u tri dana sve bilo zavrseno. Tako vam sad stoji i onaj kruzni kod grasa a niko nista ne radi na njemu. Ja za takve iz principa necu da glasam. Nadam se da ce steta da se potrudi pa procita komentare

Bos-Sa

Mozda se treba i objaviti ova vijest,jer trebamo znati,a naslov ne treba da bude ovakav koji stvara reakcije ne na rad,nego na “pohvalio se”

Nazire se kraj.

Nazire se kraj smješno, Po ovim slikama još godina i nešto.

Iva

Koji medjed Na sto Inas biti ponosan kada nisi ništa radio ?

Sreca ...

>>Koji medjed Na sto Inas biti ponosan kada nisi ništa radio ? ka Iva<< ...pa Iva zna, ona radi za sendvich.

/ Najnovije