Adnan Šteta: Raskrsnica na Čengić Vili je neprepoznatljiva, nema stajanja

2
Radiosarajevo.ba
Adnan Šteta: Raskrsnica na Čengić Vili je neprepoznatljiva, nema stajanja
Radiosarajevo.ba / Obnovljena raskrsnica na Čengić vili

Ministar saobraćaja u Vladi Kantona Sarajevo, Adnan Šteta (SDP), objavio je na Facebooku fotografije rekonstruirane raskrsnice u naselju Čengić Vila.

On je poručio da je raskrsnica ponovo otvorena za saobraćaj.

"Ponosan sam i izuzetno sretan. Neprepoznatljiva je raskrsnica na Čengić Vili. Obnovljena je i upravo otvorena za saobraćaj. Od oštećene i nesigurne raskrsnice do potpuno kvalitetne i sigurne raskrsnice za 10 dana.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Nakon skoro dvije godine ova raskrsnica prestaje biti privremeno stajalište i okretnica za autobuse i u potpunosti je otvorena za saobraćanje svih vozila. Hvala na strpljenju i razumijevanju svakom od vas koji je strpljivo i pažljivo čekao prolazak kroz ovu raskrsnicu u periodu u kojem je služila kao okretnica.

Hvala i što ste svjesno koristili alternativne pravce i druge raskrsnice kako bi ova bila sigurna za sve korisnike javnog prevoza koji su presjedali tu. Svima nam znači. Autobusi koji mijenjaju tramvaje nastavit će voziti od Nedžarića do Baščaršije, okretnica im više neće biti na Čengić Vili. Nema stajanja, ljudi!, poručio je Adnan Šteta.

Ponosan sam i izuzetno sretan. Neprepoznatljiva je raskrsnica na Čengić Vili. Obnovljena je i upravo otvorena za...

Posted by Adnan Šteta on Tuesday, August 22, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije