Adnan Šteta podijelio lijepe vijesti: 'Svih 15 novih Stadler tramvaja je stiglo u Sarajevo'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

biče ih teže sačuvati nego nabaviti,

Bos-Sa

Hvala ministre za sve sto pokusavate novo uvesti u KS,u gradskom saobracaju.A kod nas se pozitivno vise kritikuje,nego sto pozdravlja,primjer je i vijeciti napadi na gradonacelnicu Sarajeva koja je dosta dobrog uradila.Ovima sto su sljegli i vozaju se od”postenja” autima tranvaji i novi trolejbusi nista ne znace,a djecu odgajaju da nista zajednicko im nije sveto.Naucili da im se sve daje.

Ma ja, bolja je ona od bogica bogicevica jelde?

Hvala ministre za sve sto pokusavate novo uvesti u KS,u gradskom saobracaju.A kod nas se pozitivno vise kritikuje,nego sto pozdravlja,primjer je i vijeciti napadi na gradonacelnicu Sarajeva koja je dosta dobrog uradila.Ovima sto su sljegli i vozaju se od”postenja” autima tranvaji i novi trolejbusi nista ne znace,a djecu odgajaju da nista zajednicko im nije sveto.Naucili da im se sve daje. ka Bos-Sa Zasto stavljas u isti kos ovog covjeka koji dobro radi svoj posao i frljavu kalendarku koja samo gafove pravi? Ona je pokazala da je nedostojna funkcije gradonacelnika, bas kao i skaka. Tako je to kad u multi kulti sarajevu gradonacelnik ne moze biti pismena faca kao bogic bogicevic.

Posmatrač

Ma bravo ministro! Sad mogu voziti svakih pola sata po jedan. A u periodu između možemo mahati ušima...

***

***

Ma hajde

Zasto stavljas u isti kos ovog covjeka koji dobro radi svoj posao i frljavu kalendarku koja samo gafove pravi? Ona je pokazala da je nedostojna funkcije gradonacelnika, bas kao i skaka. Tako je to kad u multi kulti sarajevu gradonacelnik ne moze biti pismena faca kao bogic bogicevic. ka Ma ja, bolja je ona od bogica bogicevica jelde? kakve veze ima to multi kulti. Očito iz tebe viri maleni nacionalista. Uvijek na nacionalnoj osnovi si ugrožen .

/ Najnovije