Adnan Šteta objavio sretne vijesti: 'Prvi novi tramvaj je stigao u Sarajevo'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

asfd

Svakako čestitam

BiH

***

Durmo

Ja ne znam cime se ti dicis i falis, zavaĺjujete kanton u kredite koje ce narod vracat. ka BiH Ne placi, ***a ce da najzad sjedne na tapacirano, zagrijano sjediste. Vrijeme da se kaze hvala, i zbogom onim crvendacima iz proslog vijeka.

Super

Jos da Admir objavi snimke kako ovi njegovi rade, Sarajevo bi procvjetalo. Saobracaj u kolapsu i zapusten, valjda ce ovi tramvaji malo rasteretiti.

Role

Velika stvar ljudi, velika. naravno SDA glasačima je ovo bezveze, šta će nam tramvaji, šta će nam vodovod bez redukcije, šta će nam klinički centar bez Sabije i klana Izetbegović...tako oni razmišljaju.

Gras

Sad se dive i gledaju šta se sa njega može iskoristiti i ponijeti kući.

Koel

***

Role

Ja ne znam cime se ti dicis i falis, zavaĺjujete kanton u kredite koje ce narod vracat. ka BiH Bolje se zadužiti pa obnoviti infrastrukturu koja ostaje za buduće generacije nego se zaduživati za plate i za tendeere na kojima je SDA krala. Pogledaj tunel Hranjen, tipičan slučaj gdje smo se zadužili, tunel nije izgrađen a pare nestale. Ovako barem imamo sve novo od šina do tamvaja, trolejbusa, bar znamo za šta plaćamo. Bravo trojka!!!

@Naivni Adi

bas si naivan, ne prave oni prugu za hrasnicu da sandzaklije lakse dolaze do grada nego da prebace dole remizu, a ovu zemlju gdje je sada prodaju tibri, ili slicnom tajkunu za sitene pa d apravi jos 5 zgrada, onad dio su upropastili skrz, zgrada do zgrdae bez, skole, obdanista, ambulante i sl. ka adi A u doba kada su date dozvole Tibri i ostalim koji su kroz granju zgrada prali pare od droge vlada je veličanstvena SDA. Zato ne pričaj gluposti. Iskreno remiza i treba da se izmjesti jer onako je ruglo svakako.

Asker

Cekamo izjavu veprq da su to plasticni tramvaji

Ja1

Pa stvarno Steta, nemoj vise, pocrkat ce sdaovci svi

alen

Kakav bolesnik, bolje nove trolejbuse osposobite ya sta su i namjenjeni a ne da ih koriste ko autobuse, dalje kolaps saobracaja ujutro i popodne po dva tri busa na jednoj stanici budu i op[ti haos kasnjena ujutro na posao. Kome se ti slikas i hvalis ubleho

pupak

Više bi cjenio Ministra da je dovukao tramvaje i pustio ih u promet bez pompe i slikanja. Zna se ba za tramvaje ne moraš nam trovati mozak svojim facebook poziranjima. A bilo bi pošteno prema gradjanima da se zna i koliko su plaćeni, kojim parama kolike su kamate i sl..

Role

*** To zbog vas papaka koji ne zante koristiti javni prevoz pa ulazite na bilo koja vrata bez karte pa napravite gužvu i kaos. To nije do vlasti i ministra.

Sarajevo

Znači po noći će ljudi spavati u njimam, do ujutro?

/ Najnovije