Adnan Šteta objavio snimak: Ovako izgleda novi sarajevski tramvaj

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Ovo je sve stvarno super i sjajno, ali ko će prati ovo. Sada kada uđeš u bilo koji GRAS-ov autobus ili tramvaj, prljav i smrdi. Treba i oprati nekada...

EBRD

Kad se završi ona trasa u Hrasnici odmah nastaviti od Hrasnice prema Vojkovićima preko Kotorca do Lukavice pa preko Dobrinje do Nedžarića. I onako kredite nećemo otplacivati mi jer svi odosmo.

Uva tramvalis

Otkako sam počeo piti Uvin čaj ne ustajem po noći i nemam nekakvih problema. Probajte i Vi. Kad vam Zajko kaže.

robot

meni izgleda kao tamvaj

Grunf

Svaka čast Šteta, sad će zelembaći da da pozelene od muke.

Realno

Bukvalno treba ruke lomiti onima koji budu ovo uništavali grafitijima i ostalim glupostima

xxx

***

/ Najnovije