Adnan Šteta objavio fotografije: "Novi sarajevski tramvaji za novu sarajevsku prugu!"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

WoW svaka čast!

adi

prezime ti sve govori, idi debilu u beograd, ili zagreb pogledaj prevoz pa se javi, i okanite s elopovluka dvije i dvadest stanica ista cijena, morate uvesti zone ili vremenske karte, do kada ce narod finansirati ovu sandzacku gamad koja s euhl****la u grasu, ima ih 800 visak, tjeraj ****a neka idu kuci sir praviti

Pa i red je vala vise bio!

OK, prvih 15, a koliko je ukupno u prometu, odnosno koliko jos treba da se nabavi pa da nestanu jednom za svagda CKD-ove pedesetogodisnje isfarbane krsine, opasne po oci, dobar ukus i zivot?

Erm, nismo bas ni mi super...

prezime ti sve govori, idi debilu u beograd, ili zagreb pogledaj prevoz pa se javi, i okanite s elopovluka dvije i dvadest stanica ista cijena, morate uvesti zone ili vremenske karte, do kada ce narod finansirati ovu sandzacku gamad koja s euhl****la u grasu, ima ih 800 visak, tjeraj ****a neka idu kuci sir praviti ka adi ........................ Oni nasi Koncarovi, niskopodni nisu se bas pokazali. Cuo sam da imaju problema sa odljevcima (supljine...). Prvobitno se planiralo da se i izvoze, pa ne znam gdje su se bas puno izvezli, znas li ti? Tako da za SA ne bih preporucio te nase.

Vidimo se uskoro. Nema stajanja

Dosad si mogao 250 kilometara pruge rekonstruisati krmeći ćelavunderu degenerični ****** te bemje

/ Najnovije