Konferencija o odnosima s javnošću

Radiosarajevo.ba
Konferencija o odnosima s javnošću
Trodnevna konferencija o odnosima s javnošću, „Proactive 2009.“, koja je danas počela na Kozari, okupila je više od 80 PR praktičara iz Bosne i Hercegovine i regije.

Teme ovogodišnje konferencije su prilagođene aktuelnoj situaciji u svijetu i svakodnevnim izazovima s kojima se PR-ovci susreću u državi i regiji.

Učesnici su već u prvom predavanju imali priliku da saznaju prave načine kako krizu iskoristiti na najbolji način i kako uspješno poslovati u najtežim trenucima.

Miloš Čirič, međunarodni savjetnik i lobist, otvorio je Proactive s predavanjem „Kriza, pa šta“ i učesnicima prenio savjete kako preživjeti ekonomsku krizu i istakao je da je izuzetno bitna kreativna interakcija s klijentima, pametno upravljanje troškovima i pravilna komunikacija koja će donijeti pozitivne rezultate.

Naveo je i da svi mi pojedinačno moramo da radimo na isticanju značaja komunikacije i da se izborimo da ona dobije stratešku ulogu kako u organizaciji, tako i u životu nas samih.

fena

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije