Zna se ko je vozač: Sarajevski MUP oduzeo Mercedesa nakon snimke vožnje na gradilištu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

U naslovu zestoki momak ahahahaha

Porfiricus Geneticus

Kakav je ovo Moron, još razvrno brate učenje da se osokoli na offroadu, e jesi se haman dozvao tobe, oduzmite mu vozilo i globu više hiljada KM pa nek se babi svom kofrči kroz avliju. Tobe Papak!!

kazna za unistavanje gradilista

i sve ostalo sto se moze nabeshati, pa da mu se smrkne i njemu i babi mu koji ga je napravio! Oduzeti stan, auto, vozacku ako ima, i pasos ne produziti sve dok ne isplati kazne da ne moze maknuti nigdje... vrlo jednostavno rjesenje da se svi naplate i on smiri..

Guest

Elvis Keljmendi brate, tako recite. Bahati konj

Tilto

Elvis Keljemendi, druze ne moze ruzno ponasanje, bahatost i primitivizam sa Islamom nikako, pozz

Benc

Navik''o čovjek voziti po makadamu prečicama u svom selu pa mislio treba i u Sarajevu.

NRW

Takvi tipovi su opasni po druge učesnike u saobraćaju a pogotovu za pješake zato ih treba pod hitno zauvijek isključit iz saobraćaja ali prije toga ih po zakonu kazniti.

Brko

Ovakvi ce se jos malo poceti aktivirati. Ovo ne moze biti normalan covjek. Pa radi li iko ikakvo psihotestiranje prije nego mu izdate vozacku dozvolu , zbog ovakvih ljudi ginu svakodnevno. Kontao odvrnuo brat ucenje i puni gas.

Miki juventus

Oduzela policija nasa policija moze samo zaustaviti dvojku golfa i koju trojku tako isto i oduzeti sta su naprimali u policiju nedo bog zivota mi djeca neka neznaju da hodaju meni je 38 god.Kunem se u sve iz svake stanice u gradu sarajevu posamarao bi po,pola svake stanice a za ponasane da negovorim i nase policije

Realno

Žestoki krompir.

/ Najnovije