Zamjenik načelnika opštine u BiH pijan automobilom udario maloljetnu braću i pobjegao

1
Radiosarajevo.ba
Zamjenik načelnika opštine u BiH pijan automobilom udario maloljetnu braću i pobjegao
Foto: Opština Stanari / Miloš Garić

Zamjenik načelnika opštine Stanari Miloš Garić (26) uhapšen je zato što je pijan automobilom udario dva maloljetna brata i zatim pobjegao sa lica mjesta.

"Pijan je automobilom je udario dva brata od 16 i 17 godina i zatim pobjegao sa lica mjesta i ostavio ih da tako teško povrijeđeni leže na putu. Čuo sam da su im polomljene lobanje, vilične kosti i da imaju druge teške povrede. Jednom je i život ugrožen", rekao je izvor portala Srpskainfo.

U PU Doboj su potvrdili, da su uhapsili M.G. sa područja opštine Stanari, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći".

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

"Na magistralom putu u mjestu Pločnik, grad Doboj, sinoć oko 18.35 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao M.G. koje je upravljao automobilom Opel i dva maloljetna pješaka. Nakon saobraćajne nezgode M.G. se udaljilo sa lica mjesta". rekli su u PU Doboj.

Dodali da su operativnim radnom na terenu policijski službenici pronašli i uhapsili pomenutog vozača.

"Izvršenim alkotestiranjem vozača M. G. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,58 g/kg. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila su oba maloljetna lica koja su upućena na dalje liječenje u Univerzitetsko-klinički centar Repubike Srpske u Banjoj Luci", istakli su u policiji.

Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, piše Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije