Youtuber Amir Hadžić na Facebooku objavio da mora u zatvor

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krmak

Nek si ti pametan a i onaj ko ti daje medijski prostor. Samo naprijed .Daleko takvi doguraju.

PUF BIH obveznik

A sta je problem placat poreze? Da ti mi placamo zdravstvo, i ovako ces nas kostat u zatvoru.

Adi

***

Drži se hrabro druže .

Lijepe riječi su ukras

WW

Te kriminalne sudije i ratni profiteri kad tad platit će narodu visoku cijenu.Zbog njihovog prljavog posla kojima se ne sudi za zločine i genocid niti za provokacije već našli da osuđuju bilo koga samo da prikažu da nešto rade .Narodu puca polahko film prvo bit će čistke i lomača od tužioca sudija pa do svih u prljavim i mafijaškim strankama .Na spisku su narodu.Narod.im neće ni djecu pištediti za sve će skupo platiti. ka Drži se hrabro druže . To ti ko biva nekom prijetiš. Mogao bi i ti sa ovim You tuberom malo klavir svirati.

visocica 1662

***

user1679971292

Ja stvarno nerazumijem vas ljudi sto pisete komentare i ofirate se nije stvar placanja poreza stvar je u tome kako je nasa drzava lopovska i gleda na svakom cosku da krade pare dajem primjer zakon je donesen 2019godine da moraju placat problem i to je u redu i tu nije nasto problem nego u tome sto traze da se plati porez za 2015-2016-2017-2018 unazad dok nije postojao taj zakon e tu je problem pa sad vi i dalje pametuj te da je i to uredu ako tad nije postojo zakont nemozes traziti pare al u nasoj al samo nasoj drzavi mogu nesto traziti i to da prode i da prilagode si da s oni u pravu i jedini je Amir na kraju osto koji je rekao da nece platit i nije platio ostali su pricali al kad su vidjeli sta se njemu desilo podvili rep al ob nije odusto isto tako svugdje u svijetu ako dobijes kaznu a nemas ili nezelis da je platis odes u zatvor ieodlezis tu kaznu samo kod nas nije to pravilo lopovska drzava bila i ostala fuj!

/ Najnovije