Teslić / Vozač krenuo u Sarajevo pa završio u minskom polju

26. 01. 2020. u 14:04:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Službenici Policijske uprave Doboj pronašli su osobu koju je na planinske prevoje u okolini Teslića pogrešno odvela navigacija, saopćeno je jutros iz policije.

Kako navode iz PU Doboj, Policijskoj stanici Teslić/SOP Blatnica, 23.01.2020. godine, oko 18 sati i 45 minuta, obratilo se odgovorno lice privrednog društva čije je sjedište u Ilidži koje je prijavilo da se njegov radnik inicijala Ž.S. iz Gradiške, koji je upravljao teretnim vozilom marke Renault, krećući se u pravcu Sarajeva izgubio na području općine Teslić, odnosno da ga je pogrešno odvela navigacija.

Prema izjavi prijavitelja, posljednji put se sa radnikom čuo oko 18 sati te da sa njim nije mogao više da nastavi komunikaciju, najvjerovatnije zbog nestanka signala mobilne telefonije.

Službenici Policijske stanice Teslić odmah su postupili po prijavi te nakon trosatne potrage, u noći oko 21 sat, u dijelu šume oko lokaliteta Stolačka kosa, koji je pored puta obilježen sa tablama „minsko polje“, pronašli su osobu inicijala Ž.S. te ga  uputili u pravcu Sarajeva.

 

NEMA KOMENTARA