Vlasnica je uhapšena, a gdje su završili psi koji su izgrizli ženu u Sarajevu?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hmmm

Mislim da bi ovi psi u SDA bili "put down" tj. ubijeni. Obzirom da su agresivni.

5

Nema teksta bez "podsjetimo"

Komentar

Nesretan događaj Smanjite medijsku hajku

Vlasnicu uspavati

A kerove upucati

Duduk

Kerovi ništa nisu krivi. Da su dresirani kvalitetno sa ljubavlju a ne ovakve smrtonosno oružje. Jer je kod nas je in i neka si elita ako imaš kera za al je problem što im ne žele pružiti pažnju i da se dresiraju jer im skupo Vlasnica je kriva i treba u zatvor

Hahu

I kerove i vlasnicu u sapun

Ti si

I kerove i vlasnicu u sapun ka Hahu monstrum. Gdje li nadje ideju, nesto mislim? Hm

Smjestaj za kerove

odvesti ih u Dogs Trust - ipak su oni potrosili i trose milione za obuku vlasnika pasa, dresuru pasa, i humani smjestaj pa neka se pobrinu i za ovu dvojicu krvoloka u svojoj kancelariji, posto smatraju da nije do pasa.

/ Najnovije