Tužna vijest: Tokom sječe drva poginuo mladi bh. sportista

2
Radiosarajevo.ba
Tužna vijest: Tokom sječe drva poginuo mladi bh. sportista
Foto:Facebook / Halil Fejzić na jednom od takmičenja

Halil Fejzić, 24-godišnji sporista i član Udruženja "Hrabro srce" iz Tuzle, poginuo je u nesreći tokom sječe drva u mjestu Repuh, nadomak Živinica.

Ovu tužnu vijest na svom Facebook profilu napisala je Kada Delić-Selimović, proslavljena olimpijka i aletičarka Bosne i Hercegovine.

"Borba za preživljavanje devetočlane porodice, od kojih je petero živjelo u doniranoj kući holandske Vlade i koji su živjeli od socijalne pomoći i hrane iz Narodne kuhinjie traje godinama. Braća Halil i Halid koji su sa poteškoćama u razvoju pokušavali su pomoći svojim roditeljima radeći različite poslove, kao što utovar uglja, sječa drva. Nažalost, današnja sječa drva bila je kobna za Halila koji je nesretnim slučajem izgubio život.
Porodici Fejzić upućujem u svoje ime i ime članova Specijalne olimpijade BiH iskreno saučešće, a tebi Halile želim najljepši Dženet kojeg si zaslužio", napisala je Delić-Selimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije