Velika potraga u Sarajevu za osumnjičenom: Udarila 16-godišnjaka autom i pobjegla?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eto

Stoka životinjska. Eto kakvo mile hoda ovim gradom.

mr.

Korištenje mobitela (pričanje, gledanje, pisanje) u vožnji treba kažnjavati oduzimanjem vozačke dozovole na licu mjesta!!!

Fortina raja....

Izobecavao je mnogo stosta Fortic ali nista od toga ne ugleda svjetlo dana osim-facebook komentara i zla koje siri on i njegova stranka uz svesrdnu pomoc mjesanaca i ateista iz "trojcice"......vidim i svaki zakon koji EVENTUALNO donesu, proglase ali nije dalekosezan...iz aviona se vidi da je to uradjeno bez veze, da nema smisla i da nije dugovjecno..ali oni donose neke svoje zakone(tamo gdje je lova, tu su glavni)..pa ce kad popuse sljedece izbore, krivicu svaljivati na one koji dobiju izbore da je to njihova greska a oni kao fol"donijeli zakon"..ama sikter idiote prosruski!Odavno se govori da se treba donijeti STROZI ZAKON U SAOBRACAJU ali Njihova stranka i SDP su ga godinama rusili u Sarajevu jer je predlagac bio SDA!NEKA GA PREDLOZI TAMAN I snsd SAMO NEK SE USVOJI-TREBA NAM drasticno stroziji zakon u saobracaju-ODUZIMANJE VOZACKIH DOZIVOTNO,KAZNE OD 5000 KM I VECE...treba nam ZATVOR ZA ONE KOJI pijani voze..a onaj ko pobjegne a ne ukaze pomoc unesrecenom treba dobiti 20 godina robije i da mu se sva imovina konfiskuje!Ali kada ovakav prijedlog dodje od SDAovca-odmah ne valja.....

Jao jao hahahahahahaha pa jeste li normalni?

Izobecavao je mnogo stosta Fortic ali nista od toga ne ugleda svjetlo dana osim-facebook komentara i zla koje siri on i njegova stranka uz svesrdnu pomoc mjesanaca i ateista iz "trojcice"......vidim i svaki zakon koji EVENTUALNO donesu, proglase ali nije dalekosezan...iz aviona se vidi da je to uradjeno bez veze, da nema smisla i da nije dugovjecno..ali oni donose neke svoje zakone(tamo gdje je lova, tu su glavni)..pa ce kad popuse sljedece izbore, krivicu svaljivati na one koji dobiju izbore da je to njihova greska a oni kao fol"donijeli zakon"..ama sikter idiote prosruski!Odavno se govori da se treba donijeti STROZI ZAKON U SAOBRACAJU ali Njihova stranka i SDP su ga godinama rusili u Sarajevu jer je predlagac bio SDA!NEKA GA PREDLOZI TAMAN I snsd SAMO NEK SE USVOJI-TREBA NAM drasticno stroziji zakon u saobracaju-ODUZIMANJE VOZACKIH DOZIVOTNO,KAZNE OD 5000 KM I VECE...treba nam ZATVOR ZA ONE KOJI pijani voze..a onaj ko pobjegne a ne ukaze pomoc unesrecenom treba dobiti 20 godina robije i da mu se sva imovina konfiskuje!Ali kada ovakav prijedlog dodje od SDAovca-odmah ne valja..... ka Fortina raja.... eVO GA LJUDI EVO SDA BOTA ČAK I OVDJE HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

?

Što ste Koelu izbrisali komentar?

Infidel

Mora da je neka iz SDA ...

Lafo Mamone

Mobitel i vožnja ne idu nikako skupa. Žene su sklonije tipkanju dok voze, rade to i muškarci, ali žene češće, jer ne mogu da "izdrže" da ne odgovore... zlo i naopako.

/ Najnovije