Velika potraga u Banjoj Luci bez rezultata: Osuđenik izmiče policiji

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije mogao daleko

Eno ga čuči u wcu suda.

***

***

***

***

Kakav zatvor

To se ustroji i pusti.

Dosta vise te bajke

Crkve nasih predaka su bile druge i drukcije i njih ste porusili davno. Crkva Bosanska nije bila katolicka ni pravoslavna i nema veze s ovim koje vi danas pravite a rijetko pohadjate. Moji pretci su bili Bogumili to se vidi po 22 nekorpole na nasoj zemlji koje vi skrnavite iako tvrdite da su vase.

Uh uh

**Kada su pistojale te crkve, to ste izmislili da sakrijete svoje porjeklo. Crve i manastiri iz 13 vijeka u bosni su svuda npr. Liplje, stuplje, ozren itd, nabroj svoje bosanske crkve ili djamije iz 13 vijeka ako ih ima.

Kako, kako

***

Debunking

Manastir Ozren ...Potiče, iz XVI vijeka; Manastir Liplje....Najstariji spomen manastira se nalazi u hronici datiranoj u drugu polovinu 15. stoljeća; Stuplje Monastery.....The earliest mention of Stuplje is found in a chronicle dated to the second half of the 15th century Znaci sva tri sto si nabrojao su napravljeni nakon dolaska Osmanlija. To se poklapa sa teorijom vaseg dolaska s njim kao sluga i sa njihovom poznatom vjerskom tolerancijom posebno prema pravoslavlju jer je bilo favorizirana grana krscanstva zbog svog centra unutar imperije.

Asker

Ma ovo smece od bica samo roknut . Kakvo sudenje. Ili ga kako deprtovat u neki zatvor po Evropi sa natpisom pedofil,pa da ga braca razvale

Znam da nije lako

>>Crkva koja nije pravoslavna ni katolicka, a bosanska, svaka cast na masti. Ko sve hoce da pise istoriju kako mu padne na pamet, a u cilju skrivanja svoje proslosti odnosno korjena pravoslavnih. I danas sv iznate od koje ste srpske loze. ka Kako, kako<< Hrane vas vec 200 godina tom lazi, al morate shvatiti nikakvih pravoslavnih korijena nema u Bosni, Pravoslavlje je u Bosnu uvezeno bas kao islam i u isto vrijeme kad islam. Nazor ste i nas u tu pricu uvjeravali za vrijeme srpske okupacije koja se zvanicno zove Jugoslavijom. Nikakvo vi posebno pravo ne polazete na ovu zemlju, mi s vama veze nemamo, niko od nas nema lozu koja se veze za neku pravoslavnu a da ne priccam o tome da i jeste tako vjera koju slijedimo je daleko supreriornija od onog sto slijedite vi. Da sam do danas bio pravoslavac, gluho bilo, ja bih se toga odreko i primio islam.

Sta znamo do danas

>>Crkva koja nije pravoslavna ni katolicka, a bosanska, svaka cast na masti. Ko sve hoce da pise istoriju kako mu padne na pamet, a u cilju skrivanja svoje proslosti odnosno korjena pravoslavnih. I danas sv iznate od koje ste srpske loze. ka Kako, kako<< I dansa znam ko su bili nasi pravoslavni kmetovi stotinama godina. Svugdje gdje je nasa zemlja uz nju granici zemlja jedne pravoslavne porodice koja je do ovih dana zadrzala jedan snihodljiv odnos prema nama. Iako je to srpski kralj nama oteo i dodijelio kmetovima, ostala je ta prisnost. Valjda smo bili milosrdni kao age.

Ne ne nikako

Manastir Ozren ...Potiče, iz XVI vijeka; Manastir Liplje....Najstariji spomen manastira se nalazi u hronici datiranoj u drugu polovinu 15. stoljeća; Stuplje Monastery.....The earliest mention of Stuplje is found in a chronicle dated to the second half of the 15th century Znaci sva tri sto si nabrojao su napravljeni nakon dolaska Osmanlija. To se poklapa sa teorijom vaseg dolaska s njim kao sluga i sa njihovom poznatom vjerskom tolerancijom posebno prema pravoslavlju jer je bilo favorizirana grana krscanstva zbog svog centra unutar imperije. ka Debunking Manastire stuplje liplje i ozren podigao dragutin nemanjic u 13 vijeku, naravno da sespominje i u svim vijekovima do danas ali srpski manastir je bio i ostao.

Ne sumnjam da imate pricu za to

Manastire stuplje liplje i ozren podigao dragutin nemanjic u 13 vijeku, naravno da sespominje i u svim vijekovima do danas ali srpski manastir je bio i ostao. ka Ne ne nikako Kao sto je mitska licnost Milos Obilic ubio casnog Sultan Murata a.r. Ono sto vi morate shvatiti da se te vase historijske cinjenice pojavljuj uvijek retroaktivno. Kad je sultan poginuo onda nastane Milos. Moras se malo izmaknuti pa pogledat siru sliku da bi to vidio. Vi ko narod ste nastali po turskom kalupu. Dusanov Zakonik - Sulejman Kanuni.

/ Najnovije