Vandalizam na djelu: Nepoznata osoba buši gume na automobilima u Sarajevu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Proteus11

Trojkina vlast i efikasnost?? Sada građani tužite grad i tražite naknadu štete, kad policije nigdje nema, eno one nekakve ciganke turistkinje stalno po Baščaršiji hodaju za turistima i džepare a policije nigdje, neku večer momak ustala i za njima, kaže im pobacali vas u Miljacke, bravo Care!! Ima ih nekoliko grupa!! E tako i ovog Gumara treba neko da odradi pa mu neće više pasti na pamet!! Policijo i Ministre ima li vas, jeste li živi?? Stoko u službi zakona, šta treba da vam mi hapsimo po ulici??? Trojka smrdi na nesposobnost.

Pipi

Ovo vulkanizeri nagovorili neke dzankije za cvaju

71000

Trojkina vlast i efikasnost?? Sada građani tužite grad i tražite naknadu štete, kad policije nigdje nema, eno one nekakve ciganke turistkinje stalno po Baščaršiji hodaju za turistima i džepare a policije nigdje, neku večer momak ustala i za njima, kaže im pobacali vas u Miljacke, bravo Care!! Ima ih nekoliko grupa!! E tako i ovog Gumara treba neko da odradi pa mu neće više pasti na pamet!! Policijo i Ministre ima li vas, jeste li živi?? Stoko u službi zakona, šta treba da vam mi hapsimo po ulici??? Trojka smrdi na nesposobnost. ka Proteus11 bolje da buše gume nego da spajaju ljude na kompresore

Zeus

Trojkina vlast i efikasnost?? Sada građani tužite grad i tražite naknadu štete, kad policije nigdje nema, eno one nekakve ciganke turistkinje stalno po Baščaršiji hodaju za turistima i džepare a policije nigdje, neku večer momak ustala i za njima, kaže im pobacali vas u Miljacke, bravo Care!! Ima ih nekoliko grupa!! E tako i ovog Gumara treba neko da odradi pa mu neće više pasti na pamet!! Policijo i Ministre ima li vas, jeste li živi?? Stoko u službi zakona, šta treba da vam mi hapsimo po ulici??? Trojka smrdi na nesposobnost. ka Proteus11 Da li je ova situacija nastala od momenta da trojka je na vlasti ili je to vec prisutno vec 30 godina od prethodne vlasti? Ne mozes u par mjeseci ispraviti nesto sto je predhodna vlast dopustila da se desava u gradu. Sto jedna budala uradi ne moze stotinu pametni da ispravi.

/ Najnovije