Užas u Sarajevu: Uhapšen taksista osumnjičen da je silovao djevojku na vikendici

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Auuu

Koliko gresaka u jednom malom tekstu!

Bošnjak

Nekakva budaletine. Vuko je, baš me interesuje odakle, i na kraju je na vikednicu ponjeo I..........

Ema

Nepismenog novinara, užas!

Ww

TAKSISTA JE OKALJAO OBRAZ SVIMA ZATO NE TREBA SE VOZITI TAXIJEM IZ VLASTITE SIGURNOSTI

Huso

Nije čekala 10 ili 43 godine da to prijavi! Svaka čast za brzu reakciju policije i brz oporavak djevojci,. Nadam se da će pravosuđe iznaći snage i odoljeti korupciji, te osuditi na odgovarajuću i zasluženu kaznu ovog siledžiju.

@Auuu, znaš li konsu dabašnji novinari, ko se slika i ko se bavi pjevanje? Polupusmeni,ružni i promukli!! Bježi ako možeš od ove zemlje su svi digli ruke!

.

Hugo

Kako ju je vozio od Kosevskog brda do Semizovca, a ona se nije bunila? Je li ista pokusala?

/ Najnovije