Užas u Sarajevu: Zatočili ga u stanu, vezali za stolicu i udarali čekićem

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Querc

Što mu ne objavite puno ime i prezime, da se zna koje je gvno spremno na mafijaško mučenje, a sad neka ga neki nezavisni sudija pusti još i na slobodu!!

Koel

Ovaj muskarac sad pistolj i obojicu roknuti

Mucili ga, zadobi lakse povrede! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

.

Mostar

Da je u Srbiji vec bi bio pojeden u Želje

kinez

OVAKO NIJE BILO NI ZA VRIJEME INKVIZICIJE. A OVI HOCE GRADJANSKU DRZAVU.NIJE NI S OSTALO OD SARAJEVA. ZAVLADAO SANDJAK I TURCI A OSTALI SA ODOBRENJEM SUTE KAO SE SARAJEVO DRASTICNO PROMJENIO U DJAMAHIRIJU.SAMO STO NE FALI SERIJATSKI ZAKONI A MOZDA I TO DOZIVIMO.

AsAsova

. ka Mucili ga, zadobi lakse povrede! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Prijatelju mucenje je i kad galamis na nekog ! Ne znam kakve ti standarde imas i sta bi sve trpio kao "normalno" al zasto da neko uopste galami na mene a ne da mu pada na pamet da me veze ? Sa kojim pravom i kako to moze bit smijesno ? Hocel bit smijesno ako ovaj vezani uzvrati jos gore ? Ja bih na njegovom mjestu, na zivot mi udaraju a ja nemam dva, realno bolje oni nego ja, bolje zatvor nego zemlja.. A tebi normala, sega, sala, zaje*ancija maltretirat nekog ?

Maktub

OVAKO NIJE BILO NI ZA VRIJEME INKVIZICIJE. A OVI HOCE GRADJANSKU DRZAVU.NIJE NI S OSTALO OD SARAJEVA. ZAVLADAO SANDJAK I TURCI A OSTALI SA ODOBRENJEM SUTE KAO SE SARAJEVO DRASTICNO PROMJENIO U DJAMAHIRIJU.SAMO STO NE FALI SERIJATSKI ZAKONI A MOZDA I TO DOZIVIMO. ka kinez Pa eto dozivljavas poprilicno. Kojekakvi blumiskoistocni gulanferi gradili hotele gdje ne mozes ni aperitiv popiti. Neki stranci iz normalnih evropskih drzava su se zalili na to. Uobicajeno je popiti aperitiv i casu vina uz rucak. U mnogim radnjama ne mozes kupiti ni konzervu sa svinjskom pastetom, itd. itd.

Hugolina

Što mu ne objavite puno ime i prezime, da se zna koje je gvno spremno na mafijaško mučenje, a sad neka ga neki nezavisni sudija pusti još i na slobodu!! ka Querc Uzmes lijepo imenik, ima mozda u posti, i ako ti se da pod slovo Sh, ili M trazis Odobasinu ulicu. Mozda nadjes.

"Prolama se vriska"? U mene mi mali u trecem osnovne bi bolje sastavio.

.

/ Najnovije