Užas u Sarajevu: Muškarca napao nožem pa ga pregazio automobilom

2
Radiosarajevo.ba
Užas u Sarajevu: Muškarca napao nožem pa ga pregazio automobilom
Foto: Crna hronika / Boljakov Potok

Tokom jučerašnjeg dana, 1. juna, dogodila se prava drama u sarajevskom naselju Boljakov potok kada je teško povrijeđena jedna muška osoba dok je druga lišena slobode zbog fizičkog napada.

Kako saznaje portal Crna-Hronika sve se dogodilo oko 19 sati u ulici Hekim Oglu Ali-paše na području sarajevske općine Novi Grad. Drama se desila ispred porodične kuće u kojoj je teško povrijeđen A. Dž. 

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su saopćili da su u 20.05 sati policijski službenici PU Novi Grad lišili slobode lice S. M. iz Sarajeva, zbog krivičnog djela "Teška tjelesna povreda" na štetu A. Dž. Osumnjičeni je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS. 

Mladi u Sarajevu održali još jedne proteste i najavili kolektivnu tužbu: "Para ima kad se ne krade"

Mladi u Sarajevu održali još jedne proteste i najavili kolektivnu tužbu: "Para ima kad se ne krade"

Prema nezvaničnim informacijama, 33-godišnjak Melvin je na pragu porodične kuće fizički Admira (39) izbacio i onda na njega nasrnuo oštrim predmetom. Nakon što ga je teško povrijedio, odlučio ga je i pregaziti automobilom.

Odmah na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, kao i službenici Hitne pomoći koji su prebacili 39-godišnjaka na KCUS. 39-godišnjak Admir Džindo je teško povrijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije