Užas u BiH: Policajac omogućavao kćerki da prodaje drogu - pomogao mu i kolega?!

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Za, eventualno, neupućene u stanje u policiji- sudstvu, tužilaštvu, zdravstvu itd., itd. U prosjeku, na jednog kompetentnog i nekorumpiranog policajca, nepodložnog mafijaškim i političkim gazdama, dolaze po trojica prodanih i ogrezlih u kriminal. Dakle, ovo nije nikakav užas. Ne, ovo je samo još jedan, običan, rutinski dan u policiji u Bosni i Hercegovini!

Ja I?

Evo odgovora odakle pojedincima u policiji skupi automobili, nekretnine, putovanja...

Peti sekretar SKOJa

E Tito Tito, za tvoga vremena milicija je imala benificirani staž, odjeću, obuću, privilegije itd ali nisu smjeli imati nikakvu dodatnu zaradu. Ovo danas izgleda ovako, imaju sve ovo nabrojano plus mogu da se bave i biznisom i još k tome mogu zarađivati i sa strane. Nažalost vrlo malo je poštenih i onih pravih policajaca pošto su ih protjerali oni koji vedre i oblače u policiji, sudstvu, tužilaštvu itd. Nadam se da će ovakvih naslova i članaka ubuduće biti više jer je stvarno ovog kriminala ******novama koje treba da se bore protiv kriminala i previše, nažalost!

/ Najnovije