Užas u BiH: Gazda hotela "Jablanica" pretukao radnicu, policija ga lišila slobode

4
Radiosarajevo.ba
Užas u BiH: Gazda hotela "Jablanica" pretukao radnicu, policija ga lišila slobode
Foto: Arhiv / Hotel Jablanica

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko neretvanskog kantona (MUP HNK) Policijska stanica Jablanica, prijavljen je u utorak, 1. augusta, fizički napad na 28-godišnju djevojku.

Cijeli slučaj prijavila je majka djevojke koja je bila uposlenica u hotelu "Jablanica" u Jablanici.

Djevojka rođena 1995. godine, inicijala K. E., bila je uposlenica u hotelu "Jablanica", u čijim prostorijama ju je napao gazda hotela.

Udes na brzoj cesti na ulazu u Sarajevo

Udes na brzoj cesti na ulazu u Sarajevo

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ona došla u porodičnu kuću vidno potresena, sa modricama na tijelu. Gazda ju je, navodno, pretukao u večernjim satima.

"1. augusta 2023.godine, u 20.50 sati, u PS Jablanica prijavila je D. K. iz Jablanice da je u hotelu „Jablanica“ njezinu kćerku E.K. (1995) fizički napao i nanio joj vidne povrede A. Dž. (1979).

Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Dežurni liječnik iz KBC Bijeli brijeg Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne povrede. Sa slučajem je upoznat nadležni tužitelj i poduzete su sve potrebne mjere", saopćeno je iz MUP-a HNK.

Povodom incidenta smo kontaktirali hotel "Jablanica", ali oni nisu željeli dati nikakav komentar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije