Užas u BiH: Automobilom usmrtio muškarca koji je gurao bicikl pored puta, pobjegao je

0
Radiosarajevo.ba
Užas u BiH: Automobilom usmrtio muškarca koji je gurao bicikl pored puta, pobjegao je
Foto: MUP TK / MUP TK / Ilustracija

M. G. (62), nastanjen u Čeliću, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 14. septembra, na dionici regionalnog puta Čelić - Šibošnica, u naselju Ratkovići kod Čelića.

Muškarca je udarilo nepoznato vozilo, čiji se nesavjesni vozač udaljio u nepoznatom pravcu.

Policijska stanica Čelić u četvrtak oko 20 sati zaprimila je prijavu da se na spomenutoj dionici puta nalazi mepoznati muškarac.

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

"Policajci su izlaskom na mjesto događaja potvrdili navode prijave, dok je ljekar SHMP Doma zdravlja Čelić utvrdio da muškarac ne daje znakove života. O navedenom događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem koji su izvršili pripadnici OKP PU Tuzla", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U saopćenju se precizira da je uviđajem utvrđeno da se na navedenoj lokaciji dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali nepoznato vozilo sa nepoznatim vozačem i pješak M. G.

U trenutku kobnog udara nastradali je pored sebe gurao bicikl.

"U toku je daljnji rad na utvrđivanju okolnosti u vezi navedene saobraćajne nesreće, kao i na pronalasku i identifikaciji vozača", zaključuje se u saopćenju MUP-a TK.

Za vrijeme uviđaja, u periodu od 20.15 sati do 1.30 sati, 15. septembra, saobraćaj na navedenoj dionici u potpunosti je bio obustavljen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije