Policija o hapšenju radnika koji su ismijavali Mladena Dulića; porodica najavila tužbe

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smradu jedan

Gledaj samo lobanju poluinteligentnu zbog koje je mladic sebi oduzeo zivot. Imbecilu primitivni nisi svjestan kako ces osjetiti posljedice svoje bahatosti na vlastitoj kozi!

Hava

Neće nikakve skoro posljedice osjetiti. I sam uhodim razne ljude, pa evo me. Zakon kaže da to on može manjom novčanom kaznom rješiti, čak ni u zatvor ne mora. A i da ode, pa nije ga snimao u njegovoj prostoriji, već u svojoj, i nije mu mnogo ugrozio privatnost, dakle mala kazna. A i nije ovo homicid, nije ga ubio. Momak se sam ubio. Riječ je o suicidu. ka uhodilac Osjetice ako neko iz porodice primijeni onu biblijsku: Oko za oko zub za zub.

Ti si psihopata

Neće nikakve skoro posljedice osjetiti. I sam uhodim razne ljude, pa evo me. Zakon kaže da to on može manjom novčanom kaznom rješiti, čak ni u zatvor ne mora. A i da ode, pa nije ga snimao u njegovoj prostoriji, već u svojoj, i nije mu mnogo ugrozio privatnost, dakle mala kazna. A i nije ovo homicid, nije ga ubio. Momak se sam ubio. Riječ je o suicidu. ka uhodilac Ti si vec prijavljen zbog komentara o mladicu koji je izvrsio samoubistvo, odnosno o bespravnom objavljivanju identiteta i licnih podataka zrtve prije zavrsetka sluzbene istrage i, takodje, bez dozvole porodice nastradalog. Isti komentar si objavljivao na nekoliko portala!

/ Najnovije