Optuženi za više krivičnih djela: Uhapšeni policajci sprovedeni u Tužilaštvo

0
Radiosarajevo.ba
Optuženi za više krivičnih djela: Uhapšeni policajci sprovedeni u Tužilaštvo
Foto: PrtScr / Privođenje policajaca

Trojica uhapšenih policijskih službenika Policijske uprave Doboj biće suspendovana i protiv njih će biti podnesen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) bosanskohercegovačkog entiteta RS.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a predali su jutros Republičkom javnom tužilaštvu ova tri lica čiji su inicijali I.Z, J.Z. i N.Š, koja su uhapšena zbog sumnje da su izvršila više krivičnih djela primanja mita i krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.

Protiv njih podnesen je izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Takođe, protiv lica čiji su inicijali M.M, V.Đ, D.Ž, M.A, S.M, S.S, P.S, G.T. i M.A. iz Dervente i lica D.B. iz Broda podnesen je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu davanje mita.

Prilikom realizacije ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na više lokacija na području Dervente i Broda kada su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u daljoj istrazi. Policajce su jučer, 11. marta, uhapsili službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet. Policija je pretresla više lokacija na području Dervente i Broda, a aktivnosti su sprovedene na osnovu naredbe Okružnog suda Banjaluka pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, piše BHRT.

Uhapšeni policajci sprovedeni u Tužilaštvo

Posted by RTRS vijesti on Tuesday, March 12, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije