Uhapšena jedna osoba zbog ubistva Nedžiba Spahića

Radiosarajevo.ba
Uhapšena jedna osoba zbog ubistva Nedžiba Spahića
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Grbavica

Jedna osoba koja se dovodi u vezu sa sinoćnjim ubistvom Nedžiba Spahića na Grbavici je uhapšena, dok se za drugom traga, saopćeno je iz Tužilaštva KS.

Uhapšena osoba je inicijala S. H.  Prema nezvaničnim informacijama koje je dobio portal Radiosarajevo.ba, uhapšena osoba je pomagač u ubistvu, dok se za Sašom Golubom i dalje traga.

Podsjetimo, na Spahića je pucano sinoć u restoranu Paper Moon, nakon čega je kasno sinoć podlegao povredama. 

Napadač je prišao stolu u restoranu, koji se nalazi u naselju Grbavica, i ispalio nekoliko hitaca, te se udaljio. Vratio se u automobil Alfa Romeo u kojem ga je, prema trenutno dostupnim informacijama, čekala jedna osoba te su se udaljili u nepoznatom pravcu. 

Vozilo je pronađeno u naselju Ciglane, ali u njemu nije bilo nikoga tako da se još uvijek traga za napadačem i njegovim pomoćnikom. 

Policija je došla do saznanja o identitetu osobe koja se dovodi u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela, ali zbog istrage ne mogu reći o kome je riječ. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije